Åsa Gessles uppgörelse med maken Per – lever olika liv tillsammans

Per och Åsa Gessle har i år varit tillsammans i 40 år – nu avslöjar Åsa hemligheten i förhållandet.

Uppgörelsen som gett dem fyra decennier ihop.

Det är få svenskar som nåt sådan musikalisk framgång som Per Gessle. Under sin karriär har han gett oss mängder av oförglömliga hits.

Både som soloartist och i konstellationer så som Gyllene Tider och Roxette har han nåt enorma framgångar under flera decennier.

Bakom kulisserna finns hustrun Åsa Gessle (född Nordin). Till hösten så har de faktiskt varit ett par i 40 år. Tillsammans har de sonen Gabriel.

Åsa och Per träffades i Halmstad när de var ute på krogen. Innan hade Åsa flyttat från Trelleborg till Halmstad för att starta en klädbutik med sin dåvarande pojkvän. De gled dock isär innan hon träffade Per.

– Jag tyckte det var svårt att komma in i Halmstad och var mycket i Trelleborg, killen och jag gled isär och separerade. Men så senare var jag ute med min bror en kväll i Halmstad och träffade ett gäng där en i gänget var Per…, säger Åsa till Femina.

I många år har Åsa hållit sig undan rampljuset och figurerat mer bakom kulisserna. Bland annat var hon med som assistent åt Roxette på deras världsturnéer och var behjälplig med flyg- och intervjubokningar.

Åsa har dock mer passion för inredning och design än för makens musik. Hon är sedan långt tillbaka ”kreativ chef över ombyggnationer” på Hotel Tylösand, som delvis ägs av Per.

Uppgörelsen med Per

Åsa Gessle beskriver hemligheten i deras långa förhållande med att de lever olika liv i äktenskapet. Hon har sina inredningsprojekt och han har musiken.

– Per och jag har varsin värld. Han har musikvärlden och jag har detta som mitt. Att vi har mycket att göra båda två är roligt eftersom vi alltid har saker att berätta om och diskutera när vi ses mot om man hade suttit i knäet på varandra hela tiden, säger Åsa Gessle till Femina.

Stort grattis till ert kommande jubileum!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev