Foto: Instagram/TV4

Axel Pileby har lämnat landet

Axel Pileby har packat väskorna och begett sig ut på äventyr tillsammans med kärleken Felicia. Nu delar han med sig av nya bilder från utlandsvistelsen.

Axel Pileby, 37, har under flera år varit en av Sveriges mest uppskattade programledare. Med sin trygga och professionella framtoning har han blivit en välkänd profil för TV4:s Efter fem där vi ofta får se honom briljera i rutan. Han har även gjort framträdanden i Nyhetsmorgon, och vad han än tar sig an tycks han göra det med bravur.

Efter att ha tagit examen från journalisthögskolan började Axel sin karriär på Expressens sportredaktion, där han arbetade mycket med webb-tv. Men efter en tid kände han att det var dags att ta nästa steg i karriären. Det var då han tog mod till sig och kontaktade TV4 för att erbjuda sina tjänster. Resten är, som man brukar säga, historia.

Har åkt till USA med sambon Felicia

På det privata planet så lever Axel tillsammans med sin sambo Felicia Jartén, 30, och deras dotter Lärke, 3. Nyligen tog paret en välförtjänt paus från vardagen och reste till New York, USA, något Axel delade med sig av på Instagram.

Med en blinkning till sin humoristiska sida skrev han i ett inlägg under tisdagen: ”Inte en CHANS att folk tror att vi är turister. Vi skulle LÄTT kunna vara från New York!”. Inlägget följdes upp med ett gäng selfies från de ikoniska platserna i staden och texten ”Klipp till…,” följt av tre selfie-emojis.

Även på hans story har profilen delat med sig av härliga turistbilder från staden, och de verkar utan tvekan ha det riktigt fint.

I kommentarsfältet är det många som skriver hur härligt det är att Axel och Felicia fått komma iväg en sväng.

”Hoppas ni har det fantastiskt”

”Å vad fina ni är, ett fint par, må så gott”

”Fina ni, njut av er resa”

Vi hoppas ni har det underbart i New York!

LÄS MER

 

Läs mer om...