Babylyckan: ICA-Cissi har blivit mamma – visar stolt upp sin nyfödda skatt!

Cecilia Forss har blivit mamma!

Skådespelaren, som bland annat setts i Icas reklamfilmer genom åren, födde det lilla knytet för några dagar sedan.

 

Det var tidigare i höst som Cecilia Forss berättade att hon ska bli mamma. Då väntade hon barn tillsammans med sin Fredrik von der Esch och berättade samtidigt om känslorna.

– Jag har aldrig känt mig så lycklig! Jag tror att jag har förberett mig hela livet för att bli mamma. I femårsåldern började jag samla på antika dockor. Egentligen ville jag ha en lillasyster, som jag aldrig fick. Så i stället hamnade fokus på att bli mamma i framtiden, sa hon till tidningen Mama enligt Aftonbladet.

View this post on Instagram

🤰🏼💭👶🏼… #längtar

A post shared by C E C I L I A F O R S S (@cissiforss) on

Skådespelaren, som bland annat även kunnat ses i julkalendern ”Storm på lugna gatan” och som ”Ica-Cindy” i reklamfilmerna för matvarukedjan, har varit öppen med att graviditeten inte hela tiden var en dans på rosor. De tolv första veckorna i graviditeten var hon orolig.

– Jag har tidigare i livet fått erfara både ett utomkvedshavandeskap och ett missfall och vet nu att det är vanligare än vad man tror. Men med det i ryggsäcken så blir man väldigt ödmjuk inför hela situationen.

 

Barnet ska ännu inte ha något namn, enligt Aftonbladets uppgifter, men nu visar Cissi stolt upp den stora mammalyckan på Instagram!

Vi säger stort grattis och önskar familjen all lycka till!