Babylyckan: “Snyggbonden” Joacim och kärleken Caroline har fått barn

Vilket glädjebesked, Joacim Rickling och Caroline Kejbert från ”Bonde söker fru” har fått en liten flicka.

De nyblivna föräldrarna är överlyckliga och delade med sig av glädjen på Instagram.

”Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss”, skriver Joacim intill en bild de publicerat.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling, som av många kallas för ”Snyggbonden”, träffades under förra säsongen av ”Bonde söker fru”. Det slog gnistor och kort efter programmet förlovade de sig, skriver Expressen. 

I TV4:s program ”Bondeparet” har tittarna fått fortsätta att följa deras vardag och man har fått följa deras renovering av Joacims släktgård.

Nu har paret från TV-programmet fått barn och delar med sig av lyckan. På Joacims Instagram publicerade de en bild på Joacim och deras nyfödda dotter.  Intill bilden skriver de stolta föräldrarna:

”Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården. 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas”.

Det var i höstas som paret berättade att de väntade barn. Och på Carolines blogg har läsarna fått följa graviditeten, som inte har varit helt lätt. Hon har berättat om hur hon haft ryggsmärtor och på slutet hade hon mycket sömnproblem.

Stort grattis till de nyblivna föräldrarna, dela gärna med dina vänner på Facebook för att skicka dina lyckönskningar till familjen.