Foto: John Salangsang/AP, Nick Ut/AP

Barbra Streisands styvson lever som hemlös

Barbra Streisand har tre styvbarn varav en av dem lever i fattigdom på gatan – detta medan resten av familjen lever i lyx.

Nedan kan du läsa mer om Jess Brolin tragiska liv, son till Barbras make James Brolin.

Barbra Streisand är en amerikansk ikon som kombinerar musik, film och stil på ett sätt få andra gjort. Född 1942 i Brooklyn, New York, visade hon tidigt talang inom både sång och teater. Redan under 1960-talet slog hon igenom som sångerska och blev snabbt känd för sin mäktiga röst och unika utstrålning.

Hennes debutalbum The Barbra Streisand Album (1963) vann två Grammy-priser, och hon har sedan dess släppt otaliga skivor, med låtar som ”The Way We Were” och ”Woman in Love” som blivit klassiker. Hon har även haft en imponerande filmkarriär, bland annat i musikalen Funny Girl (1968), som gav henne en Oscar.

Barbra är inte bara en artist utan också en skicklig regissör och producent. Hon blev den första kvinnan att både regissera och spela huvudrollen i en film som nominerades till en Oscar, med Yentl (1983).

Barbra Streisands relationer och äktenskap

Genom åren har Barbra Streisand varit gift två gånger och där emellan haft kortare relationer med många kända män. Första gånger hon var gift var med Elliot Gould (född 1938). De gifte sig 1963 och skilde sig 1971. Tillsammans har de sonen Jason Gould (född 1966), vilket är Barbras enda egna barn.

Sedan 1998 är Barbra gift med skådespelaren James Brolin (född 1940). James har totalt tre barn från sina tidigare äktenskap, varav den äldsta sonen är den välkända skådespelaren Josh Brolin (född 1968), som James har tillsammans med exfrun Jane Cameron Agee, som tyvärr dog i en bilkrasch 1995 – omkring 11 år efter att de skilt sig.

Barbras hemlöse styvson

Den andre av James Brolins söner är Jess Brolin (född 1972). Jess tycks till synes vara litegrann av det svarta fåret i familjen. Utöver en kort karriär som medarbetare för ett fåtal filmer och tv-serier runt milleniumskiftet så verkar det inte som att han har haft något jobb.

Tidigare har det rapporterats om att att Jess Brolin levt som hemlös och bott i en bil, han har även synts till rotandes i soptunnor i staden Ojai, Kalifornien. Allt medan resten av hans familj lever lyxliv med miljontals kronor på fickan. Jess ekonomiska kris ska ha börjat 2011, då arvpengarna från hans mamma tog slut.

Vi har erbjudit hjälp och stöd, och fortsätter att göra det. Vi älskar honom väldigt mycket och vill bara det bästa för honom”, sade en talesperson för Barbra Streisand i ett uttalande 2011.

Senare bilder har visat att Jess lever på ett billigt motell strax utanför Ojai, enligt Daily Mail. En källa har uppgett att mammans död tog väldigt hårt på honom och att ”han aldrig blev sig själv igen”.

Jess pappa, James Brolin, sade i ett uttalande 2021 att han: ”förmodligen är den lyckligaste av oss alla. Jag vet att han har fotograferats när han har samlat flaskor och burkar i soporna, men alla pengar gick till välgörenhet.

LÄS MER: