Foto: TV4/Youtube

Barnens hjärtevärmade initiativ – till 108-åriga Dagny: ”De skriver att jag är cool”

Barnens fina initiativ skänker stor glädje till Dagny Carlsson.
Nu berättar den folkkära 108-åringen om den stora överraskningen. ”Det är ovanligt många gentlemen i 10-årsåldern som skriver och  tycker att jag är cool”, skriver hon i sin omtyckta blogg där hon nyligen gjorde comeback efter en tids paus.

Under coronapandemin är det många som har suttit ensamma till följd av alla restriktioner. Många äldre som lever ensamma har levt i stort sett isolerade ända sedan i våras. Därför är det viktigt att vi alla påminner varandra om att då och då höra av oss till alla dessa människor, med hjälp av dagens teknik på ett smittsäkert sätt.

108-åriga Dagny Carlsson faller med sin respektingivande ålder inom kategorin för riskgrupp (70 plus) och har flera gånger i sin blogg på senare tid uttryckt hur tråkigt hon tycker att tillvaron kan vara till följd av pandemin.

STOCKHOLM 20160816 Dagny Carlsson, 104 år, nominerad i kategorin Årets tv-personlighet i Kristallengalan, som sänds i Kanal 5 den 4 september. Här fotograferad under presentationen av årets nominerade. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Detta ledde faktiskt till att hon nyligen tog en uppmärksammad paus helt från bloggandet. Den folkkära tv-profilen, som blev kändis efter fyllda hundra, förklarade då att hon hade svårt att komma på ämnen att skriva om, och därför skulle pausa verksamheten en tid.

LÄS MER: 108-åriga Dagnys hjärtskärande hälsning till svenska folket – efter beslutet om uppmärksammade pausen

”Hoppas att ni inte glömmer bort mig”, skrev hon då till sina kära läsare på bloggen.

Och det gjorde de verkligen inte.

Tusentals av Nöjeslivets läsare hörde av sig till redaktionen via vår Facebook-sida där de framförde sin kärlek och stöd till Dagny.

En tid senare kom så glädjebeskedet för alla läsare. 108-åriga Dagny förklarade att hon återigen öppnade upp bloggen för nya inlägg.

LÄS MER: Dagny Carlssons vändning – därför börjar hon skriva igen

Sedan dess har Dagny fortsatt skriva flera inlägg – och efter söndagens alla hjärtans dag kommer hon nu med ett nytt glädjande besked!

Barnens fina initiativ till Dagny: ”Tycker att jag är cool”

Ett hjärtevärmande initiativ från flera barn har nämligen skänkt Dagny stor glädje. Det var i samband med alla hjärtans dag som hon fick motta en stor mängd post.

Dagny är sannerligen inte en bortglömd bloggstjärna!

”Folk har skrivit till mig och och skickat vänliga hälsningar till Alla hjärtans dag. Det är ovanligt många gentlemen i 10-årsåldern som skriver och  tycker att jag är cool”, skriver Dagny i ett nytt blogginlägg och konstaterar att det annars är ganska ”glest med glädjeämnen” under denna årstid.

Dagny är 108-åringen som gick en datorkurs vid 99 och började sedan blogga. Resten är som bekant historia. Hon har varit med i otaliga tv-program, gett ut en egen bok (”Livet enligt Dagny”) på bokförlaget Forum och dessutom gjort filmdebut i ”Hundraettåringen som smet från notan och försvann”.

Vilket underbart initiativ dessa ungdomar tog för sig, som gladde Dagny på alla hjärtans dag! Dela gärna vidare om du också inspireras av denna 108-åriga bloggstjärna. ❤️