Bebislycka: Artisten Mariette ska bli mamma – berättar om stora glädjebeskedet: ”Vårt lilla underverk”

Artisten Mariette Hansson och fästmön Isabelle Grönqvist väntar barn.

Nu talar artisten ut om familjelyckan och passar på att slå ett slag för IVF-behandlingen.

”Vi längtar så mycket efter Dig”, skriver Mariette på Instagram.

Mariette Hansson, 38, ska bli mamma för första gången tillsammans med Isabelle Grönqvist. Paret har varit tillsammans i sju år och förlovade sig förra hösten. Vilket även Aftonbladet skrivit om.

Mariette presenterade sig för det svenska folket redan 2009 när hon slog igenom i TV4:s ”Idol”. Under artistnamnet, som inte är något annat än just ”Mariette”, har hon sedan även framgångsrikt deltagit i Melodifestivalen vid fyra tillfällen.

Men nu väntar alltså nästa stora äventyr för sångerskan som på Intsagram delar med sig av det underbara beskedet om att hon väntar barn.

”Lyckliga och tacksamma. Vi längtar så mycket efter Dig”, skriver Mariette på Instagram.

Talar ut om IVF-behandling

Den stora drömmen har förverkligats med hjälp av en IVF-behandling och nu väljer även paret att prata öppet om beslutet.

”Vi upplever att det finns mycket okunskap i ämnet. Är vi fler som kan prata om våra erfarenheter så kan fler också få hjälp”, skriver paret i en gemensam kommentar enligt Aftonbladet.

Paret vill förmedla att det finns hjälp att få och att ett flertal kliniker utför fertilitetsbehandlingar. Men däremot är det brist på donatorer. Därav vädjar nu Mariette och Isabelle till flera att överväga en donation – eftersom att det för många är enda chansen att besanna drömmen om att bli gravida.

”Vi har fortfarande svårt att greppa att det faktiskt växer ett liv inuti mig, men det blir tydligare för varje dag som magen växer. Vi längtar så otroligt mycket efter vårt lilla underverk och känner oss lyckligt lottade”, skriver Mariette i en kommentar enligt tidningen.

Mariette Hansson
Foto: Jessica Gow/TT

Många glada över beskedet

Parets lycka går nästan att ta på men det är inte bara de som yttrat sin enorma glädje. Efter Mariettes besked på Intsgram vällde kärleksfulla kommentarer in i kommentarsfältet. 

Det var många som ville gratulera paret och vissa sin delade glädje.

Så fantastiskt roligt!!! Lycklig för er, kommenterade Jessica Andersson

Åh vad härligt!! Stort grattis, skrev Charlotte Perelli.

ÄR DE SANT!!!????, skrev en glad John Lundvik.

Vilka fantastiska nyheter! Stort grattis till er båda! Lämna gärna en fin kommentar på Facebook!