Bebislycka: Bonde-Susanna och Hannes har blivit föräldrar – berättar om namnvalet till nyfödde sonen

Foto: Instagram @showbonden

Bebislycka: Bonde-Susanna och Hannes har blivit föräldrar – berättar om namnvalet till nyfödde sonen

Vilken underbar familjelycka!
Tittarfavoriterna Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson från ”Bonde söker fru” har blivit föräldrar.
– Helt overkligt, skriver hon på Instagram.

”Bonde söker fru”-profilerna Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har under sommaren gått i väntans tider. Det kärleksfulla paret möttes för allra första gången i TV4-programmet år 2018 – och föll för varandra.

Under året har de väntat sitt första barn tillsammans. Lyckan och förväntningarna har så klart varit stora. Susanna, även känd som ”Showbonden”, blev en rejäl tittarfavorit i TV4 med sin härliga utstrålning som fångade Hannes hjärta.

”Äntligen! Att ens bli gravid, att äntligen vara förbi den mest kritiska perioden för missfall och såklart att ÄNTLIGEN känna mig redo att dela det här med er!”, skrev Susanna Karlsson på Instagram när hon i februari valde att gå ut och berätta den underbara nyheten.

Sedan dess har tittarna kunnat följa parets resa via sociala medier. I slutet av förra veckan berättade Susanna Karlsson att värkarna börjat komma.

”Igår kväll och inatt har dom varit intensivare och blivit tätare dock forfarande hanterbara! Men vi har flyttat våran kontroll till idag kl 10 istället för imorgon! Och nu tror jag det är bäst att vi tar med bb-väskan i bilen”, skrev Susanna då på Instagram.

Och den manövern visade sig vara riktigt vältajmad – för i helgen födde Susanna en liten pojke.

På Instagram skriver tv-profilen att förlossningen i Västervik gått bra och att pojken får namnet Tor.

”Helt overkligt, Tor är här”, skriver den lyckliga mamman på Instagram där hon och Hannes nu möts av massor av lyckönskningar och gratulationer.

”Ja helt otroligt och så fantastiskt! Stort stort grattis! Tänk att det kunde bli så här bra. Vilken lycka! ❤️❤️❤️ Grattis! Susanna och Hannes”, skriver TV4-profilen Linda Lindorff som spelade en avgörande roll då paret träffades i programmet ”Bonde söker fru”.

Vi är så glada för er skull – stort grattis och lycka till!

Nu önskar vi Susanna, Hannes och Tor all lycka! Skriv gärna en kärleksfull gratulationshälsning till dem i vårt kommentarsfält på Facebook.