Bebislycka för ”Ica-Ulf” – ska bli pappa för första gången

Vi är vana att se honom i tv-rutan i de populära Ica-reklamerna.

Nu ska Paul Tilly, även känd som karaktären ”Ica-Ulf”, bli pappa för första gången.

Skådespelaren avslöjade själv den glada nyheten på sitt Instagram-konto.

Paul Tilly, kanske mer känd som karaktären Ulf i Icas populära reklamer, och hans sambo Isabella Staberg ska bli föräldrar, det skriver Aftonbladet.

Paul delade med sig av av nyheten på Instagram och skrev:

”Tydligen är ingenting omöjligt. STOR eloge till min fantastiska @bellastaberg som kämpat i månader med dagligt illamående och som varit tröttare än Thutan Khamon på rohypnol. Och nej, gravidhormoner är ingen skröna. Men till våren kommer han iaf äntligen, lille Milian Tilly. Som vi längtar efter dig!”.

Paret har fått många grattishälsningar efter att ha avslöjat bebislyckan. SkådespelarenSanna Bråding är av de som grattar och skriver:

”Men GRATTIS! Sjukt, jag tänkte senast i går ”Undrar när Paul kommer berätta att han ska bli pappa” och så ser jag det här nu! Vilken grej! Jag kände det på mig! Grattis till något av det största livet ger oss”.

Även skådespelaren och den före detta kollegan i Ica-filmerna, Cecilia Fors, gratulerade det lyckliga paret.”Nämen herreeeeeguuuuud! Grattis Paul och grattis till din vackra Bella!!! Underbara nyheter!!!”.

Ungefär för ett år sedan flyttade Paul och Isabella, som är halvspanjorska, till Marbella i Spanien, enligt Aftonbladet.

Vika roliga nyheter för Paul och Isabella. Dela och gilla för att skicka lyckönskningar till de blivande föräldrarna!