Bekräftat: Martina Haag har äntligen tackat ja till Let’s Dance

TV4 har slitit och dragit i Martina Haag under tio års tid och hon har ständigt tackat nej. I år har hon fått frågan igen och har tillslut tackat ja. Hon är den femte avslöjade deltagaren i årets Let’s Dance.

Tidigare har vi fått ta del av att Gunde Svan, Britt Ekland, Viktor Frisk och Margaux Dietz kommer delta i årets Let’s Dance. Nu är det alltså avslöjat att Martina Haag ansluter till den skaran. – Jag är så dålig på att dansa. Om jag kan bli lite lite bättre så ska man ta chansen. Jag dansar inte. Jag är en sån som tackar nej, berättar hon i TV4, skriver Expressen.

Foto: Wikimedia Commons

Opererat knät

Martina Haag kommer dansa med proffsdansaren Tobias Bader, som är en van deltagare i Let’s Dance. I Mars börjar programmet och de har redan börjat med förberedelserna inför premiären och en förhoppningsvis lång säsong. Precis före jul var Martina tvungen att operera knät. Detta är något som oroar henne men hon är nästan säker på att hon kommer kunna ha nytta av att hon är en envis person.

Foto: Fredrik Sandberg / TT

Orolig över Gunde

Martina är övertygad att det kommer vara svårt att slå Gunde Svan.
– Han kommer att vara omöjlig att slå. Han kommer dansa jättefort. Vissa som är med har man inte en chans att vinna över, säger hon, skriver Expressen.

Hur tror du Martina kommer klara sig i Let’s Dance? Dela med dig i kommentarsfältet.