Benjamin Ingrossos underbara glädjebesked utanför rampljuset – bekräftar nya lyckan

Här är Benjamin Ingrossos nya, härliga glädjebesked.
Den prisade popstjärnan, som nyligen gjorde succé med Kungliga filharmonikerna i tv, har en spännande tid framför sig.

Benjamin Ingrosso, 25, har haft ett fantastiskt år.

I början av 2022 hade den andra säsongen av det kombinerade matlagnings- och musikprogrammet ”Benjamin’s” säsongsstart i TV4. Precis som året dessförinnan bjöd Ingrosso in vänner från artistvärlden och tv-branschen till bords – och lät dem väl smaka på läckerheterna som tillagats i köket.

Alltifrån First Aid Kit till Steffo Törnquist välkomnades i programmet som senare också belönades på tv-galan Kristallen.

Där blev nämligen Benjamin prisad i kategorin Årets tv-personlighet.

– Jag hade aldrig ens kunnat drömma om att jag skulle kunna ha en sån här, tillade han när han tittade på sin statyett i TV4:s sändning.

LÄS MER: Björn Ulvaeus starka ord om Benjamin Ingrosso – mitt i direktsändning: ”Han är en…”

Artikeln fortsätter under bilden.

Benjamin Ingrosso vann tv-priset Kristallen 2022 i kategorin Årets tv-personlighet för TV4-programmet ”Benjamin’s”. Foto: Annika Berglund/TV4

Men även om Ingrosso numer även är en prisad programledare i tv, är det förstås på scenen som vi är som mest vana vid att se honom.

Han vann Melodifestivalen redan 2018 med ”Dance you off”, och har sedan dess släppt flera album. Det senaste, Benjamins fjärde totalt, och andra på engelska, ”Playlist” släpptes i juni 2022.

Ingrosso har i dagarna dessutom varit högaktuell med en sedan tidigare inspelad konsert tillsammans med Kungliga Filharmonikerna. Programmet sändes dagen före nyårsafton.

Så här såg det ut när Benjamin bjöd upp sin vän från tiden i ”Så mycket bättre”, Tommy Körberg på scenen:

Samtidigt bekräftar Benjamin nu att han kommer att ta ett nytt, stort steg i början av det nya året. Det är i en frågestund på Instagram som popstjärnan berättar om en förestående flytt.

– Jag har faktiskt skaffat en… Jag har köpt min första lägenhet i år. Som jag ska flytta in i vår, vilket känns skitkul, säger Benjamin Ingrosso i sin Instagram-sändning, enligt sajten Hänt.

Artisten berättar att han nu kommer att få det lite större hemmavid.

– Jag har köpt en trea. Det känns skönt. Förhoppningsvis får jag plats med ett piano där så att jag kan sitta hemma och skriva musik.

Benjamin Ingrosso med Kungliga Filharmonikerna. Foto: TV4

Stort lycka till med ditt nya hem, Benjamin!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!

Exit mobile version