Bianca Ingrossos brutalt ärliga ord om Benjamin – så är han egentligen som person

Just nu är Benjamin Ingrosso aktuell med en dokumentär där vi får följa stjärnans resa mot framgång.

Nu berättar Bianca Ingrosso mer om hur lillebror Benjamin är som person egentligen.

Familjen Wahlgren/Ingrosso står ständigt i rampljuset och är aktuella med mängder av olika saker.

Pernilla Wahlgren, 56, är aktuell med föreställningen ”Happy ending” och syns dessutom i Wahlgrens värld samt hörs i podcasten Wahlgren & Wistam. I sommar står hon även på Sollidenscenen igen då hon leder Allsång på Skansen.

Dottern Bianca Ingrosso, 30, har sin egen talkshow och förekommer i mängder av poddar och reklamsamarbeten. Dessutom driver hon bland annat det egna sminkvarumärket CAIA.

KARLSTAD 20180203 Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på efterfesten på Stadshotellet Karlstad efter lördagens första deltävling i Melodifestivalen 2018 i Löfbergs Arena. Foto: Fredrik Sandberg / TT
KARLSTAD 20180203 Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på efterfesten på Stadshotellet Karlstad efter lördagens första deltävling i Melodifestivalen 2018 i Löfbergs Arena. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Aktuell med ny dokumentär

Benjamin Ingrosso, 26, har i sin tur valt att gå i familjens fotspår och satsa helhjärtat på kulturen. Som artist har han på bara några år vuxit till att bli en av våra absolut största och hetaste artister. inte bara i Sverige utan även ute i Norden.

Nu är Benjamin aktuell med den självbiografiska dokumentären ”This is Benjamin Ingrosso”, som finns att streama på Max. Där får vi följa Benjamins resa i karriären med målet att bli en världsartist.

Biancas ord om Benjamin

I ett inlägg på Instagram uttrycker systern Bianca sina ord och känslor om Benjamins nya dokumentär.

”Gårdagens som toppades med att jag ÄNTLIGEN fick se Benjis otroligt nakna, sårbara och alldeles brutalt inspirerande dokumentär som sänds på @streammaxnordic. Svårt att sätta ord i något man blev så tagen av att jag skakade hela sista 40 minuterna. Men det här är (ursäkta mitt språk) SÅ JÄVLA BRA och med sjuk betoning på B R A !!!”, skriver Bianca.

Hon avslöjar även närmare hur Benjamin är som person bakom kulisserna.

Bakom den där glada Benjamin, han som osar talang ut i fingerspetsarna, han som vågar även när han skakar av rädsla, han som alltid går sin egen väg så finns det ett tragiskt stort självhat och en enorm ensamhet.

Stort lycka till i framtiden Benjamin! Du kommer att gå hur långt som helst!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev