Bianca Ingrossos dyra semester med hockeykillen – så mycket kostade boendet på lyxhotellen

Bianca Ingrosso har en vana att njuta för fullo av sina semestrar.

Och även den här sommaren har profilen valt att ha en sommar i lyx.

Så mycket kostade hennes hotellvistelser!

Bianca Ingrosso, 29, har verkligen dragit ut det mesta av sin sommarsemester i år. Precis som vanligt har hon sökt sig till varmare breddgrader för att koppla av och njuta av livet.

Resan började i Spanien, där Bianca först hälsade på sin pappa Emilio Ingrosso, 59, i Palma. Därefter fortsatte äventyret till Mallorca, där hon har bott på flera exklusiva hotell runt om på ön.

Bianca festade med Hockeykillen igen

Nu befinner hon sig på soliga Ibiza, där fest, sol och bad står på schemat. Bianca har inte bara omgett sig med vackra vyer, utan också med ett gäng vänner.

Bland hennes sällskap finns det ett ansikte som sticker ut – hockeyspelaren Oliver Kylington, 27, enligt Hänt. Kylington var också med Bianca på Ibiza förra sommaren.

Trots den glamorösa tillvaron har Bianca valt att hålla detaljerna om sitt boende hemliga. Det är dock uppenbart att hon unnar sig en semester av högsta klass.

Så mycket kostade Biancas exklusiva hotellvistelser

Bianca Ingrossos lyxiga semester har bjudit på några riktigt exklusiva hotellupplevelser. Under sin tid på Mallorca har hon valt att bo på några av de mest eftertraktade hotellen.

När Bianca och mamma Pernilla Wahlgren, 57, checkade in på Nobis Hotel Palma, var det en upplevelse som verkligen satte guldkant på semestern.

Det billigaste rummet på detta lyxhotell ligger på cirka 6 000 kronor per natt, men enligt bilderna Bianca har delat verkar det som att de valde en svit. Priserna för dessa sviter börjar på 10 000 kronor och kan stiga till hela 34 000 kronor per natt.

Innan det lyxiga Nobis Hotel Palma bodde Bianca på Hotel de Mar Gran Meliá i Illetas, strax utanför Palma.

Samma hotell som hon även valde förra sommaren tillsammans med vännen och medarbetaren Saga Sundberg Frisk, 20. Hotellet är känt för sina förstklassiga faciliteter och höga prisklasser. Här börjar priserna på 10 000 kronor per natt.

Bianca har verkligen unnat sig en semester i toppklass!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev