Foto: TV4

Bianca Ingrossos känga mot Pernilla Wahlgren – sågar klänningen veckor innan bröllopet

Pernilla Wahlgrens andra bröllop med kärleken Christian Bauer närmar sig snabbt, men vissa detaljer återstår att bestämma – bland annat valet av bröllopsklänning.

Beslutet blev inte enklare efter att dottern Bianca uttryckt sina kritiska åsikter.

För tre år sedan träffade Pernilla Wahlgren kärleken på nytt. Hon gick med på att träffa en kille som vännen hennes vän Fanny rekommenderade. Och det visade sig vara vara ingen mindre än Christian Bauer, som hennes vän hade föreslagit.

De gick på några dejter men bestämde sig för att ta en paus, för att Pernilla helt enkelt hade för mycket jobb.

Kontakten återupptogs dock ett tag senare och 2021 droppade Pernilla bomben – hon hade en ny partner.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig

Sedan gick det fort. I december 2022 bestämde sig Christian för att fria till sin älskling under en resa till Wahlgrens stuga i Sälen. De var förlovade i ett år där de planerade ett stort bröllop i Spanien.

Men Pernillas pappa Hans Wahlgren hade börjat bli sjuk och stjärnan ville så gärna att han skulle närvara att de skyndade på bröllopet. Istället för varma Marbella, blev det en sluten ceremoni i vintriga Stockholm, december 2023.

Makarna har dock inte släppt tanken av ett bröllop utomlands och efter månader av planerande är det snart dags för det sagolika (andra) bröllopet.

Även om detaljerna kring det storslagna bröllopet ännu är hemliga, avslöjades i ett avsnitt av ”Wahlgrens värld” att några av Pernilla Wahlgrens närmaste vänner, inklusive Jessica Wahlgren, Sofia Wistam, Hanna Hedlund, Susanne Nordström och Jennifer Jansch, kommer att vara hennes tärnor.

Dessutom kommer hennes dotter, Bianca Ingrosso, att ha en särskild roll som brudtärna.

Bianca Ingrossos sågning av Pernilla Wahlgrens klänning

Även om planerna har börjat lägga sig för det kommande bröllopet finns det saker som ännu måste beslutas. Exempelvis vilken klänning som hon ska bära under ceremonin.

Men att bestämma har inte varit lätt för Pernilla, dottern Bianca har nämligen såga ett av alternativen fullständigt. Det berättar vännen Sofia Wistam i deras gemensamma podcast ”Wahlgren & Wistam”, enligt Newly.

– När hon (Bianca) fick se din bröllopsklänning och bara: ”Nej, men det där kan du inte ha på dig. Det är alldeles för mycket. Det är blommigt och spets hit och dit”. Hon gillade inte klänningen, berättar Sofia Wistam.

Vidare gav Pernilla en förklaring till dotterns starka åsikt, och menade att de inte delar samma stil vad gäller kläder. Men det hjälpte inte heller Pernilla att komma närmare ett beslut.

– Sen kan jag säga även där att jag har inte bestämt mig än, säger Pernilla i podden.

Vad tråkigt att Bianca inte tyckte om din klänning, Pernilla.

Hoppas du snart hittar en som en som känns helt rätt för dig.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev