Bianca Ingrossos oväntade utspel mot Carl Philip – efter prinsens initiativ på festen

Bianca Ingrosso är en av våra mest kända tv-profiler. I egna programmet Wahlgrens värld på Kanal 5 får tittarna följa henne och familjen i vardagen och på fest.

Och på just en fest mötte Bianca prins Carl Philip – något som skulle komma att göra henne upprörd.

– Jag älskar kungafamiljen. Vi råkar ha världens vackraste kungafamilj. De är de trevligaste, roligaste och mest ödmjuka. Det känns som att jag känner kungafamiljen, men det gör jag inte, har Bianca tidigare sagt i sin videoblogg.

Det var förra sommaren som Bianca Ingrosso var på en fest i Båstad vid en festival. Då rapporterade flera medier hur tv-profilen skulle ha hamnat i bråk med Sveriges prins Carl Philip.

– Fun fact också är att mitt från ingenstans så fylldes vårt bord med ca 10 st äldre men som skymde vår syn till festivalen OCH som bad oss stå still och lugna ner oss. Visade sig vara Prinsen och hans gäng med livvakter.

– Går man in på någons bord och tar över all plats så vi varken kunde dansa, ha kul eller se något av festivalen så kan man inte riktigt be dessa människor lugna ner sig tycker jag. Då får man gå någon annanstans, även fast du är prins, skrev Bianca och la till en glad gubbe i texten i slutet av sitt blogginlägg.

Nu berättar Bianca i egna podcasten Alice & Bianca att orsaken till att hon blev upprörd egentligen var en annan, skriver Hänt och Expressen.

Bianca Ingrosso har bland annat nått framgångar i Let’s dance. Foto: Maja Suslin/TT

– Det stod det i tidningarna att ”Bianca gråter och gråter”, men det var ju för att jag trodde att jag hade spenderat 30 000 på ett bord. Men det var för att jag råkade se en extra nolla, det var 3000, säger Bianca.

Hon står dock fast vid att prinsens gäng gjorde fel som tog över tjejkompisarnas plats vid bordet.

– Han får jättegärna stå där, jag menar han är skitsnygg att titta på. Men det är vårt bord, säger Bianca Ingrosso i podden.