Bianca Ingrossos stora överraskning golvar alla i Allsången – mamma Pernillas reaktion säger allt

Benjamin Ingrosso

Foto: SVT

I år var det Benjamin Ingrossos tur att få ta över SVT:s ”Allsångsscenen är din”.

Men mitt under showen överraskades alla av en hemlig gäst.

– Det var ett minne för livet, säger Benjamin Ingrosso till Aftonbladet.

Under tisdagen tog SVT:s succéprogram, ”Allsångsscenen är din”, vid – direkt efter säsongens näst sista ”Allsång på Skansen”. Sedan tidigare har vi rapporterat om att det i år var Benjamin Ingrosso, 23, som fått den stora äran att få en helt egen timme på Sollidenscenen under bästa sändningstid.

Efter att Sanna Nielsen tackat tittarna för ännu en magisk kväll med ”Allsång på Skansen”, klev Benjamin upp och spelade ut hela sitt breda register. Med låtar som ”Dance you off”, ”Tror du att han bryr sig” och ”All night long” satte han färg på Skansen.

Foto: SVT

Bianca överraskade tittarna

Men mitt i showen skulle tittarna bli ordentligt överraskade när Benjamin, mitt under ett pågående uppträdande med låten ”Blomstertid”, fick besök på scenen av systern Bianca Ingrosso, 26.

Bianca gjorde nyligen succé med just den låten och när hon klev upp på scenen förvandlades framträdandet till en underbar duett.

Den rådande syskonkärleken värmde inte bara tv-tittarna. Nej, i publiken satt nämligen även stora delar av Benjamins familj. På plats för att heja fram den 23-årige popstjärnan fanns mamma Pernilla Wahlgren, 53, morbror Niclas Wahlgren, 56, samt morföräldrarna Christina Schollin, 83, och Hans Wahlgren, 84.

När familjen såg syskonen uppträda tillsammans gick mamma Pernillas stolthet inte obemärkt förbi, vilket man kan förstå. Benjamin briljerade på scenen och när systern Bianca klev in för att göra honom sällskap var det ett stort ögonblick för många inblandade.

Foto: SVT

”Ett minne för livet”

Bianca, som annars är mer känd som influencer och företagare, har sedan tidigare varit tydlig med att hon lider av scenskräck. Även ifall syskonen, vid flera tillfällen, sågs uppträda tillsammans som barn var det flera år sedan de gjorde det sist.

Och aldrig har det varit inför en sådan här publik, på bästa sändningstid.

– Hon har alltid sagt att ”ska jag sjunga så ska det finnas en anledning”, och nu fanns det plötsligt en anledning. Det är min show och hon kommer liksom bara ut som min syster utan krav på att bli någon artist. För Bianca kändes det rätt nu att gästa mig, säger Benjamin Ingrosso till Aftonbladet och fortsätter:

– Det var ett minne för livet.

Vad tyckte ni om årets ”Allsångsscenen är din”? Lämna gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version