Bianca Ingrossos svindyra inköp – svindlande prislappen på nya tofflorna

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso jobbar hårt och lever ett hektiskt liv som framgångsrik entreprenör och influencer.

Men arbetet tycks betala av sig bra – nu visar hon upp senaste lyxiga inköpet.

Bianca Ingrosso, 29, har minst sagt många strängar på sin lyra. Hennes dagar är hektiska och består av att göra reklamsamarbeten samt att ta hand om sina företag så som kosmetikaföretaget Caia Cosmetics och smyckesmärket Ani Jewels.

Dessutom ser vi inte sällan Bianca i ”Wahlgrens värld” och nu snart i ett nytt eget tv-program som ska göras i samarbete med streamingtjänsten Max.

Som om det inte vore nog så väckte Bianca nyligen även liv i sin Youtube-kanal, där hon gör sin ”vlogg”. I hennes senaste video beskriver hon hur hektiskt hon har det och hur kul det är att vara tillbaka på Youtube igen.

Men hon betonar även vikten av att unna sig saker och upplevelser. Och som den framgångsrika entreprenören hon är så kan man lugnt konstatera att hon har råd med det mesta.

Svindyra lyxköpet

I Biancas vlogg visar hon till exempel upp ett par tofflor av märket Prada som har en svindlande prislapp. Tofflorna fick nämligen på 10 500 kronor.

– Nu ska jag visa de här. De är så jävla fina som jag köpte från Prada. Jag älskar Prada-tofflor, säger Bianca i vloggen enligt Expressen.

Härligt att det går bra för dig Bianca!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version