Bonde-Sigrids ärliga ord om kärleken Jesper – efter åren ihop: ”Den mest moget manliga man jag mött”

I dag blir det dubbelt firande!
Tittarfavoriten Sigrid Bergåkra skriver nu öppenhjärtigt om kärleken Jesper.
Hon är störtförälskad i fästmannen!
”Han står alltid upp för det som är rätt”, skriver ”Bonde söker fru”-profilen.

Sigrid Bergåkra sökte efter den stora kärleken i TV4:s populära program ”Bonde söker fru” år 2016.

I många år har TV4:s succéprogram hjälpt kärlekssökande bönder att hitta den sanna kärleken. I vissa fall har programmet lett till giftermål, familjelycka och tillökning – men långt ifrån alltid är det så historien skrivits.

Foto: TV4/Youtube

Bergåkra blev bonde-Sigrid med hela svenska folket när hon medverkade i kärlekssåpan för några år sedan. Hon flyttade sedan ihop med en av brevskrivarna, men förhållandet sprack sedan.

Den öppenhjärtiga 48-åringen har genom åren blivit en av de mest älskade tittarfavoriterna i programmet, och därför var det nog många som blev glada över nyheten att hon 2019 träffade sin nuvarande fästman, Jesper Andersson.

Sigrids fina ord till kärleken på födelsedagen

På onsdagen fyller Jesper år – och Sigrid väljer att fira detta genom ett kärleksfullt inlägg på sociala medier. Hon tar till stora ord när hon vill hylla sin älskade.

”Han vill se lite tuff ut… och det är han! För han står alltid upp för det som är rätt”, skriver Sigrid till bilden där Jesper poserar med armarna i kors och en allvarlig blick.

Hon fortsätter:

”Grattis på födelsedagen Älskling! 51 jordsnurr med den äran, du som förvisso vägrar växa upp och behåller dina tokiga skämt och lätt barnsliga vokabulär, är ändå den mest vuxna, ansvarsfulla och moget manliga man jag mött. Det är väl den mixen som passar mig så bra och jag blir mer kär för varje dag!”.

Dubbla firandet för Bonde-Sigrid och Jesper

Sigrid konstaterar att det även är hennes namnsdag just i dag – och därför blir det dubbla tårtor hemma!

”Du är min och jag är din och den kärleken är som en present i sig”, skriver Sigrid på sin Instagram där hon också meddelar att paret stöder den feministisk rörelsen MÄN, som arbetar med att utmana destruktiva manlighetsnormer.

Kärleken är vacker och vi är glada att det blev bra till slut, Sigrid och Jesper! Lämna gärna en kärleksfull kommentar på vår Facebook-sida!