”Bonde söker fru”-Pelle har förlovat sig med nya kärleken – visar nu upp stora kärlekslyckan

Pelle Hansson Edh är mjölkbonden som var med i ”Bonde söker fru” 2019.

Efter ett mindre lyckosamt förhållande är bonden åter nykär.

När man får känslan av att man verkligen träffat personen som man verkligen vill leva resten utav livet tillsammans med”, skriver Pelle Hansson Edh på Instagram.

Pelle Hansson Edh, 30, bekantade sig med tv-tittarna under sin medverkan i TV4:s ”Bonde söker fru” 2019. Bonden hade sökt till det populära programmet för att hitta kärleken och ett det såg länge ut att gå vägen för Pelle Hansson Edh.

I programmet träffade han nämligen deltagaren Karin Nordström, 27, och tillsammans blev de, till tittarnas förtjusning, ett par.

Men i höstas gav paret beskedet att de valt att gå skilda vägar.

”Det är såklart tråkigt att behöva säga att jag och Pelle valt att dela på oss. Det är ett beslut som legat på pyr ett tag men som tillslut blev utvägen för oss. Det är inget ont som hänt utan snarare att vi är två människor som inte fungerar ihop mer än som vänner. Har absolut inget ont att säga om Pelle, han är en fantastiskt fin person och vi har verkligen delat på ett äventyr”, skrev Karin då på Instagram.

Nya kärleken

Några månader gick och i våras avslöjade ”Bonde-Pelle” för Hänt att han börjat ha kontakt med en ny tjej. Lite hemlighetsfullt förklarade han att han skrev med en kvinna som verkade intressant men 30-åringen var även tydlig med att han får känna av och se.


– Ska jag träffa någon nu så ska det hålla hela livet, helst, sa Pelle Hansson Edh då till Hänt

Kvinnan han pratade om då heter Louise Hedman och kontakten mellan dem har bara intensifierats sedan dess. Med andra ord – de föll för varandra!

Under våren avslöjade Pelle den nya kärleken genom ett bildbevis på Instagram.

Det nyförälskade verkar njuta av varje sekund de har tillsammans och har på Instagram publicerat bilder från midsommarfirande och semester.

De har även hunnit med ett besök i huvudstaden.

”Mysig utflykt till storstaden med min bättre hälft”, skrev Pelle på Instagram.

Det stora glädjebeskedet

Alldeles nyligen kom även ett gediget glädjebesked. Något som får alla kärleksdyrkare att hoppa till av lycka. Vilket även Aftonbladet skrivit om.

Pelle och Louise har förlovat sig. På Instagram delar paret med sig av lyckan.

”När man får känslan av att man verkligen träffat personen som man verkligen vill leva resten utav livet tillsammans med, då kändes de självklart att gå ner på knä och be om hennes hand, och som ni ser så var svaret ja”, skriver Pelle Hansson Edh.

Starka reaktioner

Efter parets glädjande besked var det många som ville framföra sina gratulationer. I kommentarsfältet fylldes spalterna med hjärtan och glada tillrop.

”Åh så underbart Pelle stort grattis! Så värd all lycka”, skrev programledaren Linda Lindorff.

”När ringarna blir slitna och lockarna grå , låt kärleken va’ lika vacker änå”, skrev en annan.

 ”Wohoooo! Mamman fäller en lyckotår! Stort GRATTIS till er båda!”, skrev en tredje.

Grattis till er båda! Visst är kärleken underbar? Lämna gärna era varmaste kommentarer på Facebook!