”Bonde söker fru”-profilen visar upp stora bebislyckan med kärleken – efter tvivlet i programmet

Mattias Karlsson blev känd som ”Bondehunken” i TV4:s ”Bonde söker fru” 2019.

Nu väntar han och flickvännen barn tillsammans.

”Jag kommer bli en omtänksam, rolig och kärleksfull pappa”, berättar Mattias Karlsson för Aftonbladet.

För två år sedan, 2019, blev Mattias Karlsson, 27, ”Hunkbonden” med hela svenska folket. I jakten på kärleken ställde Mattias upp i TV4:s succéprogram ”Bonde söker fru”. Som ni kanske minns gick det dessvärre inte riktigt som Mattias hade hoppats på och när programmet kunde sammanfattas hade ”Hunkbonden” fortfarande inte lyckats hitta den rätta.

Mattias Karlsson
Foto: Anders Wiklund/TT

Ärliga orden till Linda Lindorff

I programmet valde Mattias slutligen Louise men när programledaren Linda Lindorff, några veckor senare besökte bonden för att se hur det hade gått möttes hon av tråkiga nyheter.

– För några veckor sedan valde vi att inte gå vidare, sa Mattias då i programmet och förklarade att de höll relationen på en vänskaplig nivå.

– Hon är ju enligt mig en drömtjej som uppfyller precis allt som jag vill ha, men det var den där känslan som jag har pratat om, det vara bara den som fattades. Så nu är jag singel, förklarade Mattias Karlsson då för programledaren.

Glädjebeskedet med flickvännen

Men kanske var det menat så. För efter inspelningarna inleddes i stället en kontakt över sociala medier, mellan den då aktuella tv-bonden och Nathalie Thorén. Denna gång gick det desto bättre och Mattias fann kärleken i Nathalie. Vilket även Aftonbladet skrivit om.

Sedan en tid tillbaka är de ett par och nu delar de med sig av ett riktigt glädjebesked. På Instagram visar paret upp det underbara beskedet att de ska bli föräldrar.

”Jag ska bli pappa. Och du kommer bli världens bästa mamma”, skriver hunkbonden på Instagram enligt Aftonbladet. Även den blivande mamman annonserar det härliga beskedet.

”I januari blir vi tre”, skriver Nathalie på Instagram.

Berättar om lyckan

I ett meddelande till Aftonbladet sätter Mattias ord på lyckan och berättar hur han hoppas kunna bli som pappa.

”VI mår bra och längtar så mycket efter bebisen”, skriver han i meddelandet och fortsätter:

”Jag kommer bli en omtänksam, rolig och kärleksfull pappa.”

Stort grattis till er båda! Lämna gärna en kärleksfull kommentar på Facebook!