Foto: Instagram @showbonden

Bonde-Susanna visar upp mammakroppen – hyllas av tittarna: ”Vilken förebild du är”

Vilka underbara reaktioner!
Nu hyllas Bonde-Susanna Karlsson efter nya bilderna.
– Mammakropp och pappakropp, skriver hon på Instagram.

Susanna Karlsson, 30 och Hannes Haraldsson, 30, hittade varandra i TV4:s ”Bonde söker fru” år 2018. Sen dess kärleken blomstrat och februari i år berättade paret den underbara nyheten att de väntade tillökning.

I mitten på augusti blev de föräldrar till en son. Susanna meddelade själv de glada nyheterna till sina över 70 000 följare i sociala medier.

”Helt overkligt, Tor är här”, skrev den lyckliga mamman på Instagram där hon och Hannes möttes av massor av lyckönskningar och gratulationer.

”Ja helt otroligt och så fantastiskt! Stort stort grattis! Tänk att det kunde bli så här bra. Vilken lycka! Grattis! Susanna och Hannes”, skrev TV4-profilen Linda Lindorff som spelade en avgörande roll då paret träffades i programmet ”Bonde söker fru”.

Bonde-Susanna hyllas efter nya bilderna: ”Mammakropp och pappakropp”

Sedan dess har tv-tittarna fått följa Susannas och Hannes resa via Instagram. Där har en bild på Susanna nyligen fått stor uppmärksamhet – och hon hyllas nu massivt av följarna.

”Mammakropp och pappakropp”, skriver Susanna till två bilder – en på sig själv där hon poserar framför spegeln och en bild på sin älskade Hannes.

Nu hyllas hon alltså stort av tittarna. I kommentarsfältet väller kärleken in till Bonde-Susanna.

”Härliga du som visar upp alla underbara sidor av kvinnokroppen!! Den är ju en gåva vi ska va riktigt stolta över!!! Grattis till underverket!”, skriver en tittare i kommentarsfältet till bilden.

”Åh, vilken förebild du är! Jag blir så glad över hur du hanterar sociala medier! Stort tack och kram till er alla!”, skriver en tittare i kommentarsfältet.

Susanna har själv gått in och svarat på flera av kommentarerna och tackat för stödet.

”Ni är fantastiskt fina båda två. Grattis igen!”, skriver en annan följare i kommentarerna.

”Mammakroppen, det finaste som finns”, skriver en annan.

Susanna får också frågan i kommentarsfältet om det inte känns lite tomt nu när sonen har fötts.

”Jo det är en olustig känsla! Men ja känner inte att jag saknar att ha honom där inne, kanske kommer senare!! Men känner absolut att grejerna i magen inte hittat hem till sin plats än”, skriver Susanna i ett svar till tittaren.

Nu önskar vi Susanna och Hannes stort lycka till i familjelivet! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på Facebook!