Foto: TV4

Bonde-Susannas bakslag efter sonens födsel – första orden om kampen med amningen

Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson har drabbats av ett litet bakslag.
Nu berättar hon öppenhjärtigt om detta, skriver Hänt.

Den omtyckta tv-profilen Susanna ”Showbonden” Karlsson, 30, hittade kärleken i TV4:s reality ”Bonde söker fru” år 2018. Det var där, under överseende av programledaren Linda Lindorff som hon för första gången mötte sin framtida kärlek – Hannes Haraldsson, 30. Sen dess kärleken blomstrat och februari i år berättade paret den underbara nyheten att de väntade tillökning.

mitten på augusti blev de föräldrar till en son. Susanna meddelade själv de härliga nyheterna till sina tiotusentals följare i sociala medier.

”Helt overkligt, Tor är här”, skrev den lyckliga mamman på Instagram där såväl hon som Hannes möttes av massor av lyckönskningar och gratulationer från glada tv-tittare.

Sedan dess har det så klart hänt massor i Susannas och Hannes liv. De har bland annat skapat rubriker efter att ha visat upp ”mammakroppen och pappakroppen”. Nyligen berättade Susanna också lyckligt att sonen nu börjat titta på henne när hon ammar.

LÄS MER: Bonde-Susannas gravidlycka – TV4-profilens ord efter familjens drag: ”Jag blev så lurad”

Samtidigt öppnar Susanna Karlsson också upp om de lite svårare dagarna. På Instagram berättar hon om den ovälkomna överraskningen.

Bonde-Susanna drabbad av mjölkstockning

Paret möttes i ”Bonde söker fru”. Foto: TV4

”Har drabbats av mjölkstockning för första gången”, skriver hon på Instagram, uppger Hänt.

”Mjölkstockning innebär att mjölken inte kommer ut eftersom en eller flera mjölkgångar är tilltäppta. Det kallas att mjölken stockar sig. Symtomen brukar komma plötsligt och oftast bara i ena bröstet”, skriver 1177 Vårdguiden.

Men det verkar som om Susanna har läget under kontroll.

”Amma är det enda som hjälper. Det är inte så farligt men det är lätt hänt och man känner sig lite ruggig ett tag, men att amma eller pumpa ut mjölken är det enda som hjälper (med erfarenhet av mjölkkor)”, skriver Susanna till Hänt.

Ni är fantastiska, Susanna och Hannes! Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida och önska dem lycka till!