Bonde-Susannas nya barnbesked – insikten med kärleken Hannes efter stora familjelyckan

Familjelyckan är total.
Nu berättar Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson om sina framtidsdrömmar med kärleken.
– Det enda som är jobbigt med det är att man känner lite stress med åldern, säger ”Bonde-Susanna” till Hänt.

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fann varandra i TV4:s ”Bonde söker fru” år 2018. Sen dess har deras kärlek fortsatt blomstra och februari i fjol meddelade paret det stora glädjebeskedet att de väntade tillökning.

”Äntligen! På många sett äntligen! Att ens bli gravid, att äntligen vara förbi den mest kritiska perioden för missfall och såklart att ÄNTLIGEN känna mig redo att dela det här med er! Vi har redan fått så många grattis och jag försöker svara och tacka varenda en av er! Så TACK igen. Tänk att någon gång i augusti så kommer vi bli föräldrar, det känns helt ofattbart just nu! Men ändå så otroligt efterlängtat”, skrev Susanna då på sitt Instagram-konto. 

I mitten på augusti blev familjelyckan total – när Susanna och Hannes välkomnade sonen Tor till världen.

”Helt overkligt, Tor är här”, skrev den lyckliga mamman på Instagram där hon och Hannes samtidigt möttes av massor av lyckönskningar och gratulationer.

”Ja helt otroligt och så fantastiskt! Stort stort grattis! Tänk att det kunde bli så här bra. Vilken lycka! ❤️❤️❤️ Grattis! Susanna och Hannes”, skriver TV4-profilen Linda Lindorff som spelade en avgörande roll då paret träffades i programmet ”Bonde söker fru”.

Familjelyckan är total, och nu berättar Susanna att hon gärna vill utöka familjen någon gång i framtiden.

– Planen finns ju absolut att försöka ge Tor ett syskon. Det enda som är jobbigt med det är att man känner lite stress med åldern, säger Susanna Karlsson till Hänt.

Hon fortsätter:

STOCKHOLM 20180924 Susanna Karlsson, mjölkbonde från Valdemarsvik, under pressträffen inför 2018 års säsong av ”Bonde söker fru” i TV4. Foto: Stefan Nilsson / TT

– Eftersom chanserna för att det ska bli ett syskon minskar hela tiden, men lugnet i att vi har fått Tor… att skaffa ett syskon kommer inte vara lika känsloladdat om det inte går på första försöket. Vilket det förmodligen inte kommer att göra.

I dagsläget har Susanna och Hannes förstås allt fokus på sonen Tor. De nyblivna föräldrarna njuter av tillvaron, och enligt Susanna kan det vara en god idé för henne att överlåta lite mer ansvar på sin älskade sambo.

– Jag måste släppa lite så jag får tid till mig själv, så det inte går fyra dagar innan jag duschar, säger den härligt frispråkiga och glada ”Bonde söker fru”-favoriten till Hänt.

Stort lycka till med allt, Susanna och Hannes!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!