Foto: Instagram/TV4

Bonde-Susannas tuffa bakslag – läkarnas besked till TV4-profilen: ”Kände mig svimfärdig”

Tufft och jobbigt – men på bättringsvägen.
Bonde söker fru-tittarfavoriten Susanna Karlsson tvingades till akuten efter svåra smärtorna.
– Nu har jag såklart ont fortfarande men inte alls på samma sätt, skriver hon på Instagram.

Hon är en av de av tittarna mest omtyckta profilerna i ”Bonde söker fru”. Susanna Karlsson träffade sin kärlek Hannes Haraldsson i TV4-programmet 2018. Sen dess kärleken blomstrat och februari i år berättade paret den underbara nyheten att de väntade tillökning.

mitten på augusti blev de föräldrar till en son. Susanna meddelade då själv de glada nyheterna till sina över 70 000 följare i sociala medier.

Det nya mammalivet har Susanna öppenhjärtigt berättat om via sociala medier, och hon har bland annat hyllats för sina ord om ”mammakroppen och pappakroppen”.

Men nu har hon åkt på ett bakslag.

Bonde-Susannas tuffa bakslag: ”Kunde knappt gå”

Susanna Karlsson berättar att hon besökte gynekologen men snabbt fick order om att ta sig till akuten och kirurg.

– Då var vi fortfarande i tankarna om att det hela onda absolut kretsade kring något fel i svanskotan! Ja kunde ju knappt gå eller sitta endast på min kudde jag fått låna av kvinnan i Skåne, skriver Susanna på sin Instagram.

Det visade sig att TV4-profilen hade drabbats av en infekterad varböld – och på akutmottagningen fick Susanna beskedet.

– När den trevliga tjejen hade dragit ner mina brallorna och kikat så sa hon ”det är en väldigt infekterad abscess” (med andra förminskande ord, en finne eller hårsäck som inflammerats så in i helvete), skriver Susanna.

Hon kunde trots den intensiva smärtan se på sin situation som hon så ofta gör – med humor.

– Trots att jag hade fruktansvärt ont, så ont att jag kände mig svimfärdig och grät mer eller mindre konstant så kunde vi inte hålla oss för att utbrista i skratt inför min diagnos med ”EN FINNE I RÖVEN” . Låt mig bli ansiktet utåt för detta sa jag direkt, folk MÅSTE få veta hur ont en finne i röven kan göra. På riktigt utan att överdriva så har det gjort ondare än att föda barn (och som ni vet så har jag den känslan ganska färskt i minnet).

Det väntar nu en tids läkande för bonde-Susanna, som inte längre har lika ont som tidigare.

– Nu har jag såklart ont fortfarande men inte alls på samma sätt, svårt att sitta och ligga på rygg, men kan amma liggande på sidan igen. Längtar till att detta är fint läkt så ja kan få börja röra på mig lite mer ordentligt, skriver Susanna och passar samtidigt också på att tacka för allt stöd hon fått.

Nu hjälps vi åt att skicka all vår kärlek till underbara Susanna! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!