Bondeparets ärliga ord om dottern Wilda – efter förändringen

Caroline Kejbert och Joacim Rickling njuter av familjelivet.

Nu berättar ”Bondeparet”-mamman om dotterns senaste – underbara – förändring här i livet!

De blev ”Bondeparet” med hela svenska folket. När deras blickar första gången möttes i ”Bonde söker fru” i TV4 år 2017 sa det klick. Sedan dess lever de tillsammans, Caroline Kejbert och Joacim Rickling.

Förra året blev de föräldrar – för första gången! Nu berättar mamma Caroline om dotterns utveckling.

Tillsammans medverkar de i egna TV4-serien ”Bondeparet”. Där får tittarna följa med i hur deras liv har utvecklats tillsammans – efter att kamerorna slocknade i ”Bonde söker fru”. Tittarna får även följa deras arbete med renovering av släktgården. Det är något som tar både tid och kraft.

Men det som både Joacim, som under sin tid i ”Bonde söker fru” fick smeknamnet ”Snyggbonden” och Caroline lägger allra mest tid och kraft just nu – det är så klart familjelivet!

Bondeparet-Caroline berättar om dotterns förändring – har börjat gå!

Dottern Wilda fyllde för en tid sedan ett år – och nu har Caroline beslutat sig för att dela med sig av underbara nyheter till tittarna!

”En sån där mysig dag med min Wilding (som för övrigt har börjat gå ordentligt idag, heja!)” skriver Caroline i ett inlägg på Instagram.

Många tittare skickar massor av kärlek i kommentarsfältet efter nyheten om att dottern börjat gå – med ord som ”heja” och ”duktig”, och antagligen har de nu varit ute en massa och sprungit runt!

”Härligt då får mamma o pappa springa o passa, de små benen springer så fort”, skriver en tittare i en kommentar till inlägget.

Ibland är det de små nyheterna här i världen, som betyder hela världen! Jag kan tänka mig att det verkligen är så för Joacim och Caroline, och alla andra föräldrar som känner igen sig för den delen. Vilka underbara nyheter i det lilla det här är, det behövs mer glada nyheter ute i världen! Dela gärna för att önska dem lycka till 😊