Bruce Springsteens förtvivlan – gripande orden om mammans hälsokamp: ”Hon kan inte…”

Restriktionerna har börjat lätta och Bruce Springsteen är, efter ett års väntan, tillbaka på Broadway med sin show.

Då passade han på att öppna upp sig om relationen till sin sjuka mamma.

– Trots allt hon har gått igenom, så fortsätter hon till detta ögonblick, som om livets skönhet aldrig lämnat henne, säger han enligt Aftonbladet.

Bruce Springsteen, 71, är en av vår tids allra största rockmusiker. Med låtar som ”Dancing In the Dark” och ”Born in the U.S.A.” har sångaren gjort sig till en ikon över hela världen.

Men senaste tiden har, som för de flesta andra, varit tuff för stjärnartisten. Hans föreställning ”Springsteen on Broadway” har hundratals gånger lockat storpublik, men det senaste året har det inte blivit många toner på scenen.

Sedan pandemins intåg har konserter och evenemang antingen tvingats ställas in eller skjutits upp. USA är inget undantag och i mars 2020 pausades alla föreställningar på Broadway. Vilket även Expressen skrivit om.

Väntan är över

För Bruce Springsteen, 71, har detta bland annat inneburit en lång väntan efter att få uppträda igen.

Men den 26 juni var det dags igen Springsteen. Han klev då upp på scen som den första på Broadway sedan nedstängningen förra våren.

Åter igen kan han nu bjuda publiken, som måste kunna bevisa att de är fullt vaccinerade, på en rejäl show.

Bruce springsteen
Foto: Evan Agostini/TT

Vackra orden till sin mamma

Showen är nu åter i full gång och i en av sina föreställningar passade artisten på att yttra några väl valda ord till publiken. 

Orden handlade om hans mamma Adele Springsteens, 95, sjukdomskamp – som i tio år lidit av alzheimer.

– Hon kan inte prata, hon kan inte stå, hon kan inte äta själv, men när hon ser mig så ler hon alltid, säger sångaren på scenen enligt Today, uppger Aftonbladet.

Artisten har sin sjuka mor att tacka för mycket. Bland annat var det hon som fick in honom på spåret att bli musiker och just musiken är något de delat genom hela livet.

– När jag sätter på Glenn Miller och hon börjar röra sig i stolen, så sträcker hon sig efter mig och vill att jag tar henne i mina armar än en gång, för att dansa med henne längst med golvet, säger Bruce Springsteen enligt tidningen.

Bruce springsteen med familj
Bruce Springsteen med sin mamma Adele Springsteen, 2013. Foto: Chris Pizzello/TT

”Jag älskar dig”

Trots att 95-åringen nu har svårt att uttrycka sig verbalt så lever kärleken mellan mamman och sonen i allra högsta grad.

– Trots allt hon har gått igenom, så fortsätter hon till detta ögonblick, som om livets skönhet aldrig lämnat henne. Jag älskar henne, säger Bruce Springsteen enligt Aftonbladet.

Vilka otroligt vackra ord av Bruce Springsteen! Känner ni också att ni blir berörda av deras vackra relation? Lämna gärna en kommentar på Facebook!