Camilla Läckberg svarar på gravidryktena

Camilla Läckberg gratuleras för fullt efter att hon laddat upp en Instagrambild.

Anledningen: Hennes följare tror att hon väntar barn.

Nu svarar Camilla Läckberg.

– Asså jag är INTE gravid!!!!!, skriver hon på Instagram.

Deckarförfattaren Camilla Läckberg har fyra barn. Nu tror många att hon är gravid med sitt femte. Nyligen laddade Läckberg upp en Instagrambild där hon syns träna tillsammans med maken, tillika MMA-fightern Simon Sköld. Men det som fick många att reagera var den gravidmage hon visade upp på bilden.

– Hur långt gången är du Camilla??, undrar en följare.

– Grattis!! Underbart glad för er skull, gratulerar en annan.

En annan skriver:

– Grattis till bebben och att du dessutom har förmånen att ha en pt (personlig tränare).

Så svarar Camilla Läckberg

Efter alla kommentarer kände sig Camilla Läckberg tvungen att svara sina följare. Och nej, hon är inte gravid.

– Asså jag är INTE gravid!!!!! Det är en gammal bild från Polly låg i magen!!!, svarar hon i ett nytt inlägg, följt av flera skrattemojis.

Det var våren 2016 som Camilla Läckberg, då 41 år, och maken Simon Sköld fick Polly, sitt första gemensamma barn. Läckberg, som har tre barn och två bonusbarn från tidigare förhållanden, har dock inga planer på fler.

Hånas efter ”Stjärnorna på slottet”

Camilla Läckberg är högaktuell som en av deltagarna i årets ”Stjärnorna på slottet”. Hon har tidigare berättat om den kritik hon får efter sin medverkan, framför allt på internetforumet Flashback.. Hon har bland annat kritiserats för att hon tar för mycket plats i programmet. Många har också gått till direkta personangrepp och hånat hennes utseende.

– Mycket om min viktuppgång (är 10 kg, inte 30). Men fenomenet fascinerar mig. Vilka ÄR människorna som går in där o mest bara skriver otrevligheter? Varför gör man det? Och nyfiken fråga till er mina följare – om ni varit offentlig person – hade ni läst eller inte läst om er på flashback? Hade ni kunnat låta bli?, skrev Läckberg på Instagram.

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Visst är det härligt med människor som kan bjuda på sig själva? Kommentera gärna på Facebook för att hylla Camilla Läckberg.