Carina Berg avslöjar nya beslutet med yngre maken: ”Vi har inte tänkt igenom det här…”

Carina Berg och maken Erik Berg tar nästa steg i sin relation.

På Instagram avslöjar Carina sitt nya beslut.

Paret har nämligen gått och blivit med hus.

Det var i vintras som Carina Berg och yngre maken Erik Berg vigdes under en romantisk ceremoni i Vemdalen.

Paret verkar uppskatta snö. Men de gillar uppenbarligen den svenska sommaren också. De har nämligen köpt sitt drömställe i skärgården.

På Instagram visar Carina upp parets nya hus.

”Vårt sorteringssystem (system… starkt ord!) vinner kanske inga priser, men vi myser ändå runt som vinnare! Drömkåken är vår! Med alla sina hål och prylar” skriver Carina Berg på Instagram.

Hon har också lagt upp en bild på huset, rött med vita knutar.

Carina Berg om sitt nya hus

I sin podcast ”Gynning och Berg hittar sig själv” har Carina berättat om huset, som paret köpte i maj. Det är deras första gemensamma investering.

– Det är ett hundra år gammalt trähus, som har stått och förfallit. Det finns inget tak. Man har sjöutsikt. Det har heller inget golv. Det vi har är 3,5 vägg och några gamla glasögon som ligger kvar där i huset, sa Carina i podcasten, enligt Expressen.

Att huset är i behov av renovering är ingen hemlighet. Men trots det gläds hon åt köpet, som hon beskriver som ett spontanköp.

– Du vet ju i en relation, så är det ofta en som är gaspedal, och en som är broms. Jag är ju gaspedalen, och har gift mig med en gaspedal. Så vi har inte tänkt igenom det här. I den här renoveringen, så finns det ingenting som inte behövs. Det finns inget rinnande vatten, så vi måste ha ett avlopp, vi måste ha toalett, sa Carina Berg i podcasten.

Stort grattis! Skicka gärna dina lyckönskningar till Carina och Erik i kommentarsfältet på Facebook.