Carina Berg och Kristian Luuk gick skilda vägar efter 8 år som gifta – så är relationen idag

Carina Berg, Kristian Luuk

Foto: SVT/Instagram @carinalillyberg

Carina Berg och Kristian Luuk stod vid varandras sida under många år och välkomnade även sonen Holger till världen innan de valde att gå skilda vägar 2016. Så här är relationen mellan dem idag.

Både Carina Berg och Kristian Luuk är kända TV-profiler som har långa meritlistor att se tillbaka på vad gäller karriären. Men förutom att dela kärleken för programledarskap och underhållning så delar de även ett förflutet.

Paret träffades 2005 och gifte sig 2008, innan de tillslut valde att ansöka om skilsmässa 2016. Efter uppbrottet har de båda gått vidare, men relationen mellan dem verkar utan tvekan vara god än idag.

Det bevisade de inte minst i samband med att Carina var programledare för Melodifestivalen och Kristian dök upp på scenen för en sketch tillsammans med Björn Gustafsson.

För att se sketchen klicka här

– Den sketchen som Kristian och Björn gjorde, då stod jag bakom scenen på genrepet och bara skrattade så fruktansvärt mycket. Jag har pratat med vår son om det också, ”är det inte kul att se mamma och pappa?” Jag tyckte att det var en så rolig grej. Han ba ”aja, okej,” brydde sig lite medelmycket, säger Carina och skrattar i samband med att Nöjeslivet får en pratstund med henne inför Barncancergalan som hon ska programleda.

Läs mer: Kristian Luuk om uppbrottet – därför tog det slut med nya kärleken

Relationen mellan Kristian och Carina idag

Kristian har tidigare berättat i en intervju med Hemmets Journal att han till och med passar Carina och Eriks barn då och då.

– Jag tycker att jag och Carina har en bra relation idag. Vi har ju en 12-åring ihop. Och dessutom får jag passa hennes nya små barn ibland, har han sagt till tidningen.

Nyligen delade de även med sig av en fin bild tillsammans från firandet av att Holger gått ut åttonde klass. I kommentarerna påpekade då många hur härligt det är att de umgås alla tre även om Carina och Kristian inte längre är ett par.

”Ni är underbara! Så härligt att fira en sån sak ihop! Fina minnen för Holger!”

”Fint för Holger att både mamma och pappa firar tillsammans. Det blir fina minnen senare i livet också”

”Kända eller inte kända personer, oavsett är det så fint att föräldrar som gått skilda håll och som är normalt fungerande vuxna ändå kan vara tillsammans och stå enade inför sina barn, något som kan tyckas är en självklarhet men är dessvärre inte det. Här visar ni föredömligt att det går och det är fint att se”

”Fint att ni firar ihop”

”Härligt att kunna umgås även om man inte lever ihop – och i synnerhet när man har barn gemensamt”

Vi önskar hela familjen allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version