Carina Bergfeldt dumpade pojkvännen för Jesper – så tog parets blixtförälskelse fart

Carina Bergfeldt är en av våra mest uppskattade svenska journalister och hon har blivit både prisad och hyllad för sina insatser.

Vi har även haft ynnesten att få se henne i ”Carina Bergfeldts talkshow” där hon vecka efter vecka bjuder in spännande gäster och styr djupa samtal.

Men under onsdagen har det blivit dags för henne att ta på sig en annan roll och istället själv ställa upp som gäst, i ”Renées brygga.”

Carina Bergfeldt har gjort sig känd som en mycket begåvad journalist och programledare genom åren.

Hon har gjort allt ifrån att arbeta på Aftonbladet, till att vara USA-korrespondent, till att vara programledare i SVT och sommarpratata i P1.

Carina Bergfeldt- mångsysslare av rang

Hon har även vunnit stora journalistpriset och hyllats för sina insatser.

Idag är hon helt enkelt en av våra mest uppskattade journalister och i och med det har hon även blivit ett välkänt ansikte hemma i de svenska hushållen.

På senare tid har vi också fått följa henne i ”Carina Bergfeldts talkshow” i SVT där hon bjudit in olika gäster och samtalat om allt mellan himmel och jord.

Foto: Annika Berglund/Monkberry/SVT

Men bakom rampljuset är Carina också en kärleksfull mamma och hustru. Och när hon under onsdagen gästar ”Renées Brygga” med Renée Nyberg berättar hon om blixtförälskelsen mellan henne och maken Jesper.

Gifte sig med Jesper Zølck 2019

Idag har Carina och hennes stora kärlek Jesper Zølck varit ett par i många år, och 2019 tog de det stora beslutet att gifta sig.

Därefter har de blivit föräldrar till sin älskade son Hamilton, och under sommaren tog familjen också det stora beslutet att köpa ett nytt hem.

”Ibland händer saker snabbt i den här familjen. Igår morse, efter att vi lämnat Hamilton på förskola, åkte dansken och jag och tittade på en lägenhet. Båda såg hur bra den skulle vara för Hamilton. Den stora innergården, lekplatserna, gigantisk gräsmatta. Till och med en fotbollsplan. Han skulle få det så bra där.”, skrev Carina på sin Instagram i somras och fortsatte:

”Så nu har vi köpt ett nytt hem. Vi kommer få det jättebra på det nya stället. Det är jättefint.”

”Träffades i Washington och blev dödskära”

I onsdagens avsnitt av Renées Brygga berättar Carina hur kärleken mellan henne och Jesper blossade upp, och man kan definitivt kalla det ”kärlek vid första ögonkastet.”

– Vi träffades i Washington och blev dökära, berättar Carina för Renée Nyberg i programmet.

Carina Berg
Foto: TV4

Det hela började med att Carina och en dansk vän var ute och åt middag i Washington, när kompisen fick syn på ett bord med några danskar hon kände.

De satte sig med kompisens vänner och i sällskapet befann sig då även Jesper. Hon förklarar att han var den snyggaste kille hon sett, och att de pratade utan stopp i 1,5 timme.

Var i ett förhållande

Men trots att de direkt klickade så blev det inget mer den kvällen, Carina hade nämligen ett förhållande.

– Jag hade pojkvän så det var liksom inget mer med det utan det var bara ”hejdå.” Och sen skickade han ett meddelande och frågade mig om jag ville gå ut och ta en drink med honom, och allt i mig ville säga ja. Men jag skrev bara ”tyvärr jag kan inte, ha ett bra liv.” Sen lutade jag mig mot en lyktstolpe och bara började storböla, berättar Carina i programmet.

Carina förstod att det här var ett tecken på att hon och hennes dåvarande partner inte hade det speciellt bra. Så efter att ha berättat för honom hur hon kände tog den relationen slut.

Några månader därpå valde hon att följa sin magkänsla och sitt hjärta.

Tog flyget till Danmark

Hon bestämde sig helt enkelt för att skriva ett meddelande och fråga om den snygga dansken fortfarande ville ses.

– Efter åtta månader så tar jag mod till mig och skickar ett meddelande så här: ”Hej, åtta månader senare, vill du fortfarande ta den där drinken med mig?”

Snart kom svaret, och innan hon visste ordet av det satt Carina på ett flyg till Danmark för att träffa sitt livs kärlek.

– Jag flög över till Danmark på vinst och förlust. Och han stod liksom och väntade på mig på flygplatsen och sen när jag kom liksom tog han bara tag i mig, lyfte upp mig och kramade om mig. Och sen var det vi, säger hon i programmet.

Därefter har de hållit i varandra hårt och kärleken mellan dem tycks vara sprudlande än idag.

Vi önskar er all lycka!