Carina Bergs ord om relationen till Kristian Luuk – 5 år efter skilsmässan: ”Jag är ju…”

Det har varit en ordentlig bebislycka för paret Carina och Erik Berg.

Nu berättar den nyblivne trebarnsmamman om hur ex-maken, Kristian Luuk hjälpt till.

– Jag är ju så himla glad, säger Carina Berg i sin podcast.

Den senaste tiden har Carina Berg bland annat varit aktuell med tv-serien ”Var fan är storken?” på Discovery plus. Där leder hon tittarna genom ett program som belyser mycket av det svåra med att försöka få barn. 

Något som hon själv upplevt.

I programmet får tittarna en intim inblick i hennes och maken Erik Bergs långa kamp för att själva lyckas bli föräldrar. Något som, efter många om och men, gick väldigt bra till slut.

Lyckligt slut

I december 2019 kom sonen Otto till jorden. Sonen blev Carina Bergs andra barn men parets första gemensamma. Men lyckan stannade inte där.

För så sent som i mars skulle bebislyckan slå till igen när parets andra gemensamma barn, dottern Juno, föddes.

Ex-maken hjälper till

Som så vanligt när familjer växer kan det bli svårare för föräldrar att få lite egentid. Då har Carina Bergs ex-man Kristian Luuk hjälpt till. 

Berg och Luuk gifte sig 2008 men valde åtta år senare, 2016, att gå skilda vägar. I dag har de båda tv-profilerna en god relation vilket trebarnsmamman nu berättar mer om.

Kristian Luuk
Kristian Luuk. Foto: Morgan Norman / Wikimedia Commons

Berg berättar nämligen nu i sin, och Carolina Gynnings, podcast om hur ex-maken i samband med Mors dag det här året erbjöd sig att passa mellanbarnet Otto så att hon och maken Erik kunde gå på dejt. Vilket även Allas skrivit om.

– Det var så mysigt, Kristian har frågat flera gånger om inte han fick låna Otto en stund när Holger var hemma hos honom. Alltså, mitt stora barn och mitt mellanbarn. Kristian tyckte att det skulle få vara så roligt att hänga lite med Otto ihop med Holger, hemma hos honom. Sjukt gulligt, säger Carina Berg i podcasten.

Och det verkar ha blivit en succé. I podden passar hon även på att hylla ex-maken. 

– Passningen gick strålande. Jag är ju så himla glad över att jag har världens bästa ex-man, det måste man ju ändå få lov att säga, säger Carina Berg.