Carina Bergs stora ilska efter vidriga beteendet

Carina Berg är gift med fotbollsproffset Erik Berg.

Det innebär också att hon numera går en hel del på fotboll.

En sak klarar hon dock inte av.

– Men det är så jäkla konstigt, säger hon i podcasten Gynning och Berg hittar sig själva, skriver Expressen.

 

Det var i april ifjol som Carina Berg och fotbollsstjärnan och tidigare landslagsspelaren Erik Berg (tidigare Johansson) förlovade sig.

I december förra året gifte de sig i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

– Jag hade sån hjärtklappning. Det var helt otroligt och jag hade också sagt till Erik innan att jag kommer inte att gråta, för jag har oftast försenade känslomässiga reaktioner. Jag visste att jag skulle grina en vecka senare. Men jag tror jag grät två tredjedelar av vigseln. Jag var som en psykiskt sjuk person. Jag blev så himla tagen, berättade Berg tidigare i sin podcast, skriver Expressen.

Carina Berg om upptäckten på makens matcher

När man är gift med en fotbollsspelare, som i det här fallet spelar i Djurgården, innebär det också att det blir en hel del fotbollstittande. Carina Berg brukar gå på sin makes matcher.

– Jag går ju ganska mycket på fotboll sedan jag träffade min man. Jag tycker att det är kul att gå och titta på honom, säger hon i podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva”, enligt Expressen.

Men även om hon tycker det är kul finns det saker hon stör sig på.

– Jag visste inte det här med att supportrar försöker att psyka motståndarlagets spelare genom att stå och onanera i luften, säger hon.

Det tog ett tag innan hon förstod vad publiken höll på med, men hon fattar det som att det ska röra sig om ett sätt att förnedra motståndarna.

Carina Berg: Häng ut den då!

Carolina Gynning beskriver beteendet som ”vidrigt”. Poddkollegan Carina Berg skickar sedan en passning till alla manliga supportrar som håller på med de obscena gästerna.

– Jag tycker så här, att om man riktigt vill psyka någon så bör man ju göra det på riktigt, säger hon, skriver Expressen.

– Häng ut den då. Om du verkligen vill störa och det är ditt mål. Du skäms ju uppenbarligen inte över vad du skickar ut för signaler, du bryr dig ju inte i överhuvudtaget om att folk tycker att du är en fullständig idiot. Det enda du har i åtanke är på ett otroligt knäppt sätt att försöka störa motståndarlaget. Men så häng ut den då. Bara gör det.

Så bra sagt, Carina! Dela gärna artikeln om du håller med om att det här beteendet inte är okej!