Carolas ärliga ord om 9-åriga dottern Zoe – efter uppmärksammade händelsen: ”Dålig självbild”

Nioåriga Zoe har inte vilken mamma som helst, utan folkkära Carola Häggkvist. Och precis som sin mamma vill Zoe hålla på med musik, men att inte alltid få stå i centrum är något som Zoe har svårt för.

”Det är annorlunda på scen verkar det som”, skriver Carola på Instagram.

Att uppfostras av en av Sveriges mest älskade artister som är van vid att stå i centrum är inte alltid lätt. För Carola Häggkvist dotter Zoe är det särkilt svårt att inte få stå i centrum och låta andra glänsa, skriver Carola på Instagram.

Zoe som adopterades av Carola 2012, vill gärna gå i mammas fotspår och har synts på Carolas julkonsert där hon sjöng tillsammans med två andra tjejer.

Men att inte få vara den som står i mitten och får ta emot äran, är något som Zoe får jobba på, enligt mamma Carola.

”Söta Elvira stöttar Viola så varmt och generöst i sitt sätt där hon står så fokuserad på repetionen medan min lilla ’pre-teen’ tjej står med händerna i fickan och ser måttligt road ut, ville helst stå i mitten. ( well, en gång ler hon iallafall mot Viola och tar in henne.) De älskar varann o umgås på fritiden. Men det är annorlunda på scen verkar det som, skriver Carola på Instagram.

”Nån slags dålig självbild”

Och att det inte ska vara skillnad mellan på scenen och privat, är något som behöver jobbas på skriver Carola.

”Jag jobbar på detta med unga damen. Hon gör dock så gott hon kan. Men jag tror det bottnar i nån slags dålig självbild och att man måste vara lika bra som alla andra.. Det är en omöjlighet! Alla kan inte vara en Carolina Kluft eller en Celine Dion eller en Viola Börjesson. Skulle jag lägga ner min sång bara för att jag inte kan ta lika höga toner som tex Mariah Carey? Nej ingen ska lägga ner”.

Carola skriver också betydelsen av att vara snälla mot varandra för att alla ska nå sina mål.

”Vi ska bara hitta fram till flödet där det glöder. Det är då det blir roligt oavsett hur många guldmedaljer vi tar eller inte. Generositet mot varann och sig själva tack! Allt har sin tid och sin plats.”, skriver Carola.

Starkt av dig att berätta om det här Carola! Skicka kärlek till Carola på vår Facebooksida!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/tG-wp10UL8_w-Mu-5zsxm6ad4LGL1909DEpCmhxVrewVzz3a1nz-WarvjZXNYplR” aspect_ratio=”1:1″ /]