Carolas fina hyllning till Måns Zelmerlöw – efter timmarna tillsammans: ”med dig…”

Det har gått en tid sedan Carola avslöjade att en annan stor artist kommer att göra den årliga julshowen tillsammans med henne. Till skillnad från tidigare år när Carola varit ensam stjärna i uppsättningen har hon nu Måns Zelmerlöw vid sin sida, och de två har sannerligen funnit varandra under repetitionerna. 

Carola är en av Sveriges i särklass största artister, med en röst som hyllats stort internationellt. Hon slog igenom tidigt i livet, hon var nämligen bara 16 år gammal när hon deltog i Melodifestivalen för första gången. 

Sålt miljontals album

Samma år – 1983, blev den blott 16-åriga Carola vinnare av hela tävlingen, och därmed världsstjärna över en natt. Albumet “Främling” kom att säljas i över en miljon exemplar och är det mest sålda albumet någonsin i Sverige.  

1990 återvände Carola till Melodifestivalen, då med bidraget “Mitt i ett äventyr”. Det blev dock igen internationell vinst det året heller, men Carola gav sig inte.  Året därpå var Carola tillbaka på Melodifestivalen scenen med låten “Fångad av en stormvind”. Låten kom sedan att knipa första plats i Eurovision Song Contest. Carola var då 25 år gammal. 

Sedan genombrottet som tonåring har Carola, som idag är 56 år, varit ständigt aktuell. Hon har släppt ett 20-tal album, varav flera julskivor. Och just runt jul har stjärnan haft som årlig tradition att sätta upp en julshow. 

LÄS MER: Carolas tårar för Amadeus – stora lyckan efter sonens stora nyhet: ”Tror knappt att det är sant”

Carolas succédrag

I år får hon sällskap av en annan folkkär artist, nämligen Måns Zelmerlöw, som är högaktuell i Så mycket bättre, på TV4.

Samarbetet blev officiellt i oktober, och redan efter första mötet Carola imponerad av sin nya kollega.

“Mötte min ’julturné-kära sångarkompis’ på flyget idag!! Hurra vad mysigt. Du är fantastisk Måns. Gläder mig till vårt jul rep med alla musiker o kör nästa vecka! Välkomna alla som är sugna på jul och stämning. Love & Peace, C”, skrev Carola tidigare på sin Instagram. 

LÄS MER: Carolas lyckorus efter stunderna med Måns Zelmerlöw – personliga orden om stjärnan: ”Bästa”

Hyllar Måns Zelmerlöw

Nu är det bara två veckor kvar till premiären, vilket innebär att de två stjärnorna tillbringar mycket tid ihop för att repetera inför föreställningen. Kanske förklarar det varför en stor del av Carolas Instagramflöde den senaste tiden tas upp av just Måns Zelmerlöws ansikte. 

“Det är en fröjd att sjunga med dig Måns”, skriver Carola tillsammans med flera bilder på duon tillsammans.

Det ser onekligen ut som att de här två stjärnorna har något riktigt bra på gång i sångväg. Dela gärna om du också gillar Carola och Måns Zelmerlöw.