Carolas lyckorus efter stunderna med Måns Zelmerlöw – personliga orden om stjärnan: ”Bästa”

Carola Häggkvist är mitt uppe i repetitionerna av en julshow som hon till mångas stora glädje gör tillsammans med artisten Måns Zelmerlöw. Och det verkar onekligen som att förberedelserna gjort henne gott. I ett nytt inlägg på Instagram skriver Carola om den enorma lycka hon känner i livet just nu, och hon passar samtidigt på att hylla artistkollegan Måns, efter en lyckad repetition. 

“Så mysigt”. 

Carola Häggkvist är en av landets mest kända personer och har inte helt oväntat hundratusentals följare på Instagram.

Där delar hon med sig av allt från spännande projekt, underhållning och stolta texter tillsammans med bilder på barnen Zoe och Amadeus

LÄS MER: Carolas tårar för Amadeus – stora lyckan efter sonens stora nyhet: ”Tror knappt att det är sant”

Gör julshow med Måns Zelmerlöw

Nyligen tog hon också till Instagram för att meddela sina följare att hon får sällskap av folkkära artisten Måns Zelmerlöw i årets julshow. 

Carola. Duygu Getiren/TT
Carola. Duygu Getiren/TT

“Mötte min ’julturné-kära sångarkompis’ på flyget idag!! Hurra vad mysigt. Du är fantastisk Måns. Gläder mig till vårt jul rep med alla musiker o kör nästa vecka! Välkomna alla som är sugna på jul och stämning. Love & Peace, C”, skrev Carola tidigare. 

Nu är repetitionerna i full gång, och trots att Carola blivit illa berörd över den rådande situationen i Iran så verkar hon vara lyckligare än på länge. 

Efter repetitioner med Måns, där även hans fyraårige son Albert var med, var Carola på ett strålande humör. 

Carolas lyckorus

I lyckoruset meddelade hon sina tusentals följare att hon just nu känner total lycka, och i samband med det passade hon även på att hylla Måns Zelmerlöw

Texten fortsätter efter bilden

Såhär skriver stjärnan på Instagram: 

“Måste bara få säga att jag mår så bra just nu, mitt i allt som händer. Att få vara igång med julrepetitionerna känns väldigt värdefullt. Oj så jag har laddat hem på insidan medan vi jobbar. Vilken fantastisk ljusets högtid det är! Stor-njuter med a m a z i n g orkester och bästa herr Måns Z vid min sida! Och lilla Albert var med oss idag också. Så mysigt! Och fin frisyr har jag fått också. Hi hi. (Inför ännu en musikalisk manifestation för Iran som spelas in imorgon och sänds på lördag kl 21.00 på SVT). Här tar vi vara på möjligheterna mellan jul rep och annat ’småpyssel’. Unnade mig en liten… ganska stor bulle med mandelmassa inuti efter repetitionerna… Ni förstår. Lyckan är total! Livet mellan stort och smått, kamp och lycka, liv och död, förtryck och frihet. Allas lika värde!”, skriver Carola.

Carolas glädje smittar av sig. Låt oss bli bättre på att hylla bra saker på sociala medier. Dela gärna.

LÄS MER: