Carolas olycka bakom kulisserna i ”Stjärnorna på slottet” – visar nu upp otäcka skadan

Schlagerdrottningen Carola är aktuell med ”Stjärnorna på slottet”.

Men nu visar stjärnan upp att inspelningarna har inte gått helt smärtfria.

”Det svedde till lite grann, sen kom bölden och lite senare färg paletten”, skriver hon på Instagram.

Ännu ett stjärnspäckat gäng ska få dela med sig av sina liv i årets säsong av ”Stjärnorna på slottet”.

Bland deltagarna hittar vi bland annat Carola som under den senaste tiden har delat med sig av händelserna bakom kulisserna.

Och det verkar som om stjärnan har stortrivts.

”Ett gott skratt förlänger livet sägs det! Då måste jag ha plussat på ganska många år efter den här veckan. Som jag skrattat med denna man vid ens sida en HEL VECKA!! Ni kan ju bara tänka er. Kunde knappt köra ner husbilen hela vägen till Skåne då jag kiknade av skratt vid ratten och Pers alla otroliga berättelser och hans situations komik”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Skönt att ha med en sådan vän och komiker när vi väller ur oss våra livshistorier med hjärta och smärta på ’Stjärnorna på slottet’ ( som sänds januari 2022) Nu är det många minnen och starka samtal o känslor man sitter kvar med. Fina stjärnor jag fått möta med fantastiska livshistorier. Varje dag har vi haft olika ’aktiviteter’ som varje stjärna fått välja ut med omsorg och då vi gjort något speciellt ( men de aktiviteterna är än så länge hemliga)”, skriver hon.

Men det finns också någonting annat som har fått stor uppmärksamhet kring inspelningarna.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens besked om Carola inför alla – plötsliga orden efter fräcka piken: ”Hon är så…”

Visar upp otäcka skadan

Nyligen delade nämligen artisten med sig av en bild på en minst sagt iögonfallande skada.

I ett inlägg på Instagram visar hon nu upp ett enormt stort blåmärke.

”Sista ’natten’ med gänget och man åker såklart på en riktig ’kyss’ på armen som jag upptäcker efter ett litet tag. Det hände på en av stjärnornas aktivitet ( som än så länge är hemlig.. ) det svedde till lite grann, sen kom bölden och lite senare färg paletten. Ungefär likadana färger som min ögon make up!”, skriver hon och fortsätter:

”Ha ha .. Ingen fara med mig men skydden hade varit bra att ha på sig. Alltid lika spännande när man satsar allt man har. Tack för en spännande dag!”, skriver hon.

Tur att du mår bra Carola. Det såg riktigt otäckt ut. Vi önskar dig allt gott!

 

Läs mer om...