Carolina Gynning ryter ifrån på skarpen – efter hatiska kritiken: "Hur jag än ser ut..."
Carolina Gynning

Carolina Gynning ryter ifrån på skarpen – efter hatiska kritiken: ”Hur jag än ser ut…”

Att vara öppen med sin sexualitet är något som samhället i stort har en positiv attityd till. Men långt ifrån alla är av samma åsikt.

Carolina Gynning har nu fått nog av alla de som ständigt kommenterar hennes utseende.

I ett inlägg på Instagram ryter hon nu ifrån.

Sedan långt tillbaka har hon varit öppen med att hon är en sexuell person som älskar sin kropp, och som inte är blyg för att visa upp den.

Carolina Gynning, 44, är konstnären och entreprenören som inte räds för att ta för sig och visa vart skåpet ska stå.

På sin Instagram lägger hon ofta ut bilder på sig själv och sin konst, ofta av de mer intima slagen. Detta är något som sticker i ögonen på många av hennes följare.

Nu ryter hon ifrån

Många väljer att kommentera hennes utseende. Detta stör sig Carolina på, vilket ju är förståeligt.

Hur jag än ser ut så är det vissa av er här inne som ska bli irriterade för att jag som mamma kvinna och människa är och kommer alltid vara nöjd med min kropp och trygg i mig själv min nakenhet och min sexualitet”, skriver Carolina Gynning på Instagram och fortsätter:

När Vilda kom till världen var jag så stolt över min lite större mamma kropp jag njöt av mina nyfunna former både i min sexuaitet men oxå när jag klädde mig. Jag älskade hur mina stora höfter och rumpa drog till sig blickar vart jag än gick . Jag var stolt, nu har jag tränat otroligt mycket rumpan är mindre men jag är stark som en tiger! Jag lyfter tyngre och tyngre jag är smidigare. Min hjärna funkar bättre för att jag inte äter massa socker. Då blir vissa av er griniga över det? Jag förstår Inte?

Det är inte första gången som Gynning sätter ner foten. Tidigare har hon sagt ifrån när hon mötts av folk som kommenterat hennes åldrande.

LÄS MER: Carolina Gynning har fått nog – sätter ner foten efter stenhårda ålderskritiken: ”Vad spelar det för roll?”

”Jag styrs av min…”

Många anser även att det är opassande att hon lägger ut lättklädda bilder på sig själv. Carolina Gynning önskar att attityderna kunde förändras.

Visst kan inte alla vara nöjda med en och visst kan man inte vara älskad av alla. Men jag skulle önska att vi alla fick vara fria i vår nakenhet och sexualitet. Jag är en otroligt sexuell person jag styrs av min fitta… ja… så är det. Och jag älskar det.”, skriver hon vidare.

Starka reaktioner på inlägget

Bilden som hon lag upp tillsammans med texten är dels en på hennes ansikte, och en på hennes rumpa.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Carolina Gynning
Foto: Instagram

Efter att hon lag upp inlägget har kommentarerna inte låtit vänta på sig. Reaktionerna är minst sagt splittrade.

Från kändishållet får hon medhåll. Pernilla Wahlgren är en av de som kommenterat.

Du är en sån jävla power pussy queen! Ingen annan än du kan lägga upp bild 2 , och man tycker ändå att den är lite ”gullig” ..! 🫣😘😅😂❤️”, skriver Pernilla.

Men långt ifrån alla har samma positiva attityd till Gynnings utmanande bild och budskap. Många tycker att det är oansvarigt gentemot hennes barn.

Hur tänker du, när du visar fittan för alla? Är det något du kommer uppmuntra dina döttrar till att göra?”, kommenterar en person.

Undrar om du tänker så när dina barn ser dig nästan utan kläder eller om dina döttrar börjar med sin sexualitet tidigt???”, skriver en annan.

Vi älskar dig Carolina och tycker att du får vara precis som du vill!

Vad tycker du om Carolina Gynnings utspel? Skriv gärna en kommentar på Facebook och dela artikeln med dina vänner!