Caroline Kejberts ärliga ord om Joacim Rickling – så är relationen egentligen: ”Helt annorlunda”

Inför svenska folket föll Caroline Kejbert och Joacim Rickling för varandra när de medverkade i ”Bonde söker fru” för tre år sedan.

Sedan dess har de fått en dotter, Wilda tillsammans och i ett nytt inlägg berättar Caroline om hur deras relation har förändrats sedan den historiska kyssen i tv-programmet.

”Helt annorlunda” skriver hon på Instagram.

Under alla år som ”Bonde söker fru” har sänts i TV4 är det många kärlekshistorier som har skapats men också en hel del brustna hjärtan längst med vägen.

Det är ett minst sagt annorlunda sätt att dejta, och ett lätt sådant då man ska öppna upp sig om sina känslor för en annan människa framför ett kamerateam.

Caroline Kejbert
Foto: TV4/Youtube

Men två av de som inte fick sina hjärtan krossade, utan istället fann en stark kärlek till varandra, är Joacim Rickling och Caroline Kejbert.

Efter slutvalet i ”Bonde söker fru” flyttade Caroline till Joacims släktgård och sedan dess har de varit sambos.

Uppmärksammar treårsdagen

Men inte nog med det så har även paret haft sin egen serie ”Bondeparet”, där tittarna fick följa deras renovering av släktgården och Carolines graviditet.

Numera är de alltså inte sambos, utan också föräldrar till dottern Wilda.

I ett nytt inlägg berättar Caroline på parets treårsdag om hur deras relation är idag egentligen, och hur den har förändrats.

”Idag är det – exakt på dagen – tre år sedan det var slutval för Jockes del i Bonde söker fru 2017. Det firades med familjepicknick såklart! Tänk att där i vetefältet hade vi ingen aning om att våra liv skulle se helt annorlunda ut bara tre år senare. Tanken ger mig fjärilar i magen”, skriver hon på Instagram.

Vill ha frieri

Och lyckoönskningarna trillar in, bland annat från programledaren Linda Lindorff själv.

”Ja så fantastiskt. Tänk att det kan bli så bra”, skriver hon.

En följare hintar om att hon önskar att Joacim ska fria till Caroline.

”Nu får du ta o fria till carro tycker jag”, skriver en följare.

”Dags för ett litet frieri”, skriver en annan person.

Så fint att se er tillsammans och att ni har varandra! Hurra för kärleken!