Caroline Kejberts beslut för bebisen – beskedet med kärleken Joacim: ”Vi vill inte bara kasta oss ur det”

Caroline Kejbert och hennes kärlek Joacim Rickling går i väntans tider.

Paret som träffades under ”Bonde söker fru”, väntar deras andra par, och i en intervju med Nöjeslivet berättar Caroline om beslutet för bebisen i magen.

– Vi vill inte bara kasta oss ur det, säger hon.

2017 slog det gnistor mellan dem och sedan dess har allt gått snabbt.

Caroline Kejbert hittade sin stora kärleke Joacim Rickling när hon sökte sig till ”Bonde söker fru” och sedan dess har paret kilat stadigt.

I januari 2019 välkomnade paret dessutom deras första barn, dottern Wilda och snart väntar ytterligare tillökning.

Caroline väntar parets andra barn och för Nöjeslivet berättar hon om graviditeten.

Jag är jättebortskämd med bra graviditeter, då jag inte har något illamående. Jag mår jättebra, säger hon.

Dottern Wilda vet förstås om att hon ska bli storasyster även om det kanske är svårt att ta in att det finns en bebis i Carolines mage.

Wilda är energisk, väldigt glad och sprallig. Det blir bra för henne att lära sig att dela med sig av saker. Det kommer gå hur bra som helst, säger hon.

Planeringen för barnet

Bebisen är beräknad att födas i januari nästa år, men paret har inte bråttom att förbereda sig.

Caroline berättar att både hon och Joacim har haft fullt upp med arbete, men att de ser fram emot att njuta av sista tiden på graviditeten när allt lugnat sig.

Flera har frågat på sociala medier varför jag inte pratar om planering. Men jag har jobbat så mycket och tänker dra mig successivt tillbaka. Tidigare erfarenheter har lärt mig hur jag ska tänka och när jag bör packa bb-väskan, säger Caroline och fortsätter:

Jag kliver in i bebisbubblan i december månad med julmys och avkoppling. När bebisen är här är det viktigaste för oss att vi har varandra och får njuta av tiden tillsammans.

LÄS MER: Caroline Kejberts stora lycka – nya bilden på gravidmagen väcker starka känslor: ”Så spännande”

Beslutet för bebisen

Men en sak som de har vetat om sedan lång tid tillbaka, är barnets kön.

Och både Caroline och Joacim är uppspelta.

Vi är alldeles för nyfikna för att inte ta reda på det. För oss spelar det ingen roll vad könet är, det var mest bara roligt.

På sociala medier är det många som är nyfikna på om det blir en flicka eller pojke, men just den detaljen kommer paret hålla för sig själva.

Vi har inte direkt pratat om det hur vi ska göra. Antingen berättar vi eller så gör vi inte det. Vi vill inte bara kasta oss ur det. Vi har valt att hålla oss det för oss själva så länge.

Vi önskar er båda allt gott. Stort grattis till familjelyckan!