Carolines reaktion när hon fick se Joacim kyssa en annan – nu berättar hon

.

Joacim Rickling och Caroline Kejbert blev bondeparet med hela svenska folket.

Tillsammans träffades dem i TV4:s dejtingsåpa ”Bonde söker fru” och resten är som det brukar heta historia. 

De fick sitt första barn för en tid sedan – och nu kan tittarna följa deras nya liv tillsammans i egna serien ”Bondeparet”.

Nu öppnar Caroline upp om den gången hon fick se Joacim kyssa en annan i tv, i en intervju med tidningen Mama.

Lyckan var total när Joacim och Caroline välkomnade sitt första barn till världen tidigare i år.

Parets resa tillsammans startade som bekant i TV4:s kärleksprogram ”Bonde söker fru” där de efter ett tag insåg att det var de två som skulle vara med varandra. Och nu berättar Caroline att Joacim tog upp barnfrågan redan på ett tidigt stadium under inspelningarna på gården.

– Redan på gruppdejten tog Jocke upp att jag var två år äldre och undrade hur jag såg på barn. ”Det får dröja”, sa jag då. Vi var så rädda att det skulle komma med i tv för det känns så fånigt att prata om barn det första man gör, säger Caroline Kejbert i en intervju i tidningen Mama.

Nu lever de tillsammans som njuter av familjelyckan. Deras gemensamma projekt på gården kan tittarna följa i TV4:s playserie ”Bondeparet”. Caroline berättar vidare om hur det var att dejta Joacim under programmets gång. Samtidigt som Joacim alltså hade flera andra brevskrivare som han träffade i programmet samtidigt.

När hon i efterhand fick se på tv-programmet såg hon hur en annan tjej, som också heter Caroline, kysste Joacim. Nu berättar hon om hur hon reagerade.

– Det kändes lite konstigt när vi såg det på tv sedan, när vi redan var ett par… säger Kejbert.

Hon fortsätter:

– Vi pratade innan om att det här kommer bli en omställning i vår relation och våra liv, det måste vi vara beredda på, och att den första tiden kommer vara tuff, men att vi måste hitta vår gnista i det här ändå. Det tycker jag att vi har gjort jättebra. Jag tror att kommunikation är A och O i ett förhållande, säger Caroline Kejbert.

Ni är en underbar familj och vi alla önskar er all lycka i framtiden!