Casper Janebrink bryter tystnaden – nya bekännelsen om otroheten mot exfrun Helena Janebrink

Casper Janebrink och flickvännen Therese välkomnade för en tid sedan sonen Hugo till världen. Nu berättar han hur relationen med exhustrun Helena Janebrink ser ut idag, efter otrohetsskandalen.

Det var i början av förra året som beskedet kom gällande att Casper Janebrink och hans dåvarande hustru Helena Janebrink valt att gå skilda vägar.

Detta efter över 20 år tillsammans.

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner , vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans”, skrev han då i ett inlägg på Instagram.

Casper Janebrink, Helena
Foto: TV4, Instagram.

Därefter kom det snabbt ett nytt kärleksbesked, nämligen att Casper var tillsammans med 18 år yngre kärleken Therese och att de väntade barn.

Läs mer: Pernilla Wahlgrens nya barnbesked med fästmannen Christian – nu har de bestämt sig

Orden om otroheten

I samband med det började en del otrohetsrykten florera, något som Casper svarade på i en intervju med Aftonbladet. Han bekräftade då att de setts en del ”bakom kulisserna.”

Casper Janebrink
Foto: TV4

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. ”Jag visste inte att du var sådan, fy…”. Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också, sa han i början av förra sommaren till Aftonbladet.

Efter en lång väntan blev det i september dags för Casper och Therese att välkomna sonen Hugo till världen.

Casper Janebrink och Therese Andersson Premiär för teatersatsningen "Hundraåringen" med Claes Malmberg i huvudrollen på Tjolöholms slott i Kungsbacka. Foto: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT
Casper Janebrink och Therese Andersson Premiär för teatersatsningen ”Hundraåringen” med Claes Malmberg i huvudrollen på Tjolöholms slott i Kungsbacka. Foto: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT

Men Casper och Helena har även två barn sedan innan, dottern Alice och sonen Felix.

Läs mer: Här är Markoolios sanslösa pengaregn efter alla år – så mycket kan stjärnan ta ut i lön

Nya uttalandet om Helena

Nu berättar Casper i en ny intervju i podden ”Nemo möter” hur det varit att gå igenom hela skilsmässan med allt vad det inneburit.

– På sociala medier tog folk partier, och tyckte till om förhållandet, säger Casper i podden enligt Hänt och fortsätter:

– Men det lägger sig efter ett tag. Nu har det bara varit positiva grejer. Jag bryr mig inte om någon skriver en kommentar. Det finns folk som bara vill vara arga. Vart jag än gick så tittade folk på mig. Då tänkte man att jag egentligen bara ville vara hemma och inte träffa folk överhuvudtaget.

Han menar att det känns mycket bättre mellan honom och Helena idag än innan.

– Den är mycket bättre och vi samtalar och har även träffats. Det känns som om allt är påväg mot rätt håll. Men allt tar tid i en skilsmässa.

Vi önskar hela familjen allt gott!