Foto: TT

Casper Janebrink bryter tystnaden om ex-hustrun Helena – efter nya familjelyckan

Familjelyckan är total för Casper Janebrink.
Arvingarna-stjärnan bekräftade i helgen att han och flickvännen blivit föräldrar.
I en intervju med P4 Extra berättar artisten också hur ex-hustrun och barnen reagerat.

Det var i förra veckan som den folkkäre dansbandssångaren Casper Janebrink och 18 år yngre flickvännen Therese kunde välkomna sitt första gemensamma barn.

På torsdagskvällen föddes sonen på förlossningen i Borås, och i en intervju med P4 Extras programledare Erik Blix berättar artisten om lyckan.

LÄS MER: Casper Janebrink har blivit pappa igen – stora lyckan med 18 år yngre kärleken: ”Wow”

– Allting har gått bra. Mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra, säger han i P4 Extra.

Artikeln fortsätter under bilden.

Casper Janebrink och Therese Andersson Premiär för teatersatsningen "Hundraåringen" med Claes Malmberg i huvudrollen på Tjolöholms slott i Kungsbacka. Foto: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT
Casper Janebrink och Therese på premiären för teatersatsningen ”Hundraåringen” med Claes Malmberg i huvudrollen på Tjolöholms slott i Kungsbacka i somras. Foto: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT

Janebrink har sedan tidigare två barn tillsammans med sin tidigare fru Helena; en 19-årig dotter och en son som är 17.

Efter över 20 år tillsammans meddelade Casper och Helena i februari i år att de skulle skiljas.

– Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans, skrev artisten då på Instagram.

LÄS MER: Casper Janebrinks vändning med yngre kärleken – beslutet kort innan födseln: ”Vi har…”

Kort efter uppbrottet meddelade Arvingarna-stjärnan att han träffat kärleken på nytt och skulle bli pappa.

Artikeln fortsätter under bilden.

2002-02-14. Grammisgalan på Globen, Stockholm. Bild (fr.v.): Helena Gustavsson, Artisten Casper Janebrink ( Arvingarna ) , Therese Larsson och artisten Lasse Larsson (Lasseman, Arvingarna ) Foto: Peter Lydén/TT
Arkivfoto: 2002-02-14. Grammisgalan på Globen, Stockholm. Bild (fr.v.): Helena Gustavsson, Artisten Casper Janebrink ( Arvingarna ) , Therese Larsson och artisten Lasse Larsson (Lasseman, Arvingarna ) Foto: Peter Lydén/TT

LÄS MER: ”Arvingar-profilen” Lassemans nya uppdatering efter sjukhusbesöket

Caspers ord om ex-hustrun efter nya familjelyckan

I intervjun med P4 Extra reflekterar Casper Janebrink över sina äldre barn och ex-hustrun.

– Alltså det är lite jobbigt såklart för man vill ju ha den där lilla egna tiden med familjen och njuta av det. De äldre barnen ska ju också känna att det är okej och allting och man har en ex-fru man har lämnat. Det är mycket känslor i det såklart, säger Casper Janebrink i P4 Extra.

Efter att ha kommit hem känner Janebrink att han, Therese och sonen nu kan få landa lite grann. Samtidigt har det varit en stor omställning för stjärnan att bli pappa igen.

– Lite lätt disträ eller vad ska man säga. Jag tappar bort saker och det är lite mycket just i huvudet nu. Men det ska rätta till sig.

Vi önskar er all lycka!