Casper Janebrink har fått ett öknamn av sin 17 år yngre kärlek Therese – hon tycker att han är en surgubbe

När Casper Janebrink inte sköter sig hemma brukar hans sambo Therese ge honom ett tråkigt öknamn.

– Jag kan få höra att nu är du väldigt gammal i ditt sätt att tänka, säger han i Aftonbladet.

Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 54, träffade sin 17 år yngre sambo Therese Andersson, 35, för lite mer än två år sedan.

Ganska omgående visade det sig att paret väntade barn.

Detta skedde kort efter att Casper och ex-frun Helena Janebrink, 46, meddelat på sociala medier att de skulle skiljas efter 23 år tillsammans.

Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans”, skrev de gemensamt på Instagram.

”Mycket känslor i det”

Sju månader efter att skilsmässan gick igenom föddes Caspers och Thereses son Hugo. I september blir han 2 år.

– Det är konstigt att bli pappa på nytt igen och på ett sätt jätteroligt, fantastiskt. Jag sitter och håller den här lilla pojken och bara: ”Wow jag får vara med om det här en gång till”, sa han strax efter födseln till P4 Extra.

Han hade sedan tidigare de numera vuxna barnen Alice och Felix tillsammans med ex-frun Helena.

– Det är lite jobbigt för man vill ju ha den här egna tiden med familjen och njuta av det och de äldre barnen ska ju också känna att det känns okej allting. Och man har en ex-fru man har lämnat, det är mycket känslor i det såklart. Jag kände bara herregud, kan vi få landa lite, sa han efter all media uppmärksamhet.

När Casper träffade Therese förstod han direkt att det skulle kunna innebära att hon, som inte hade några barn, ville bilda familj.

– Jag förstod redan från början när jag blev förälskad att det kunde handla om att starta om på nytt, någonstans kommer det nog att innebära att det kan röra sig om att skaffa barn. Nu kom Hugo in i vårt förhållande ganska snabbt, men jag var beredd på det och kände att vi löser detta, säger han i en ny intervju med Aftonbladet.

Det brukar Therese kalla Casper

Nu diskuterar de huruvida Hugo ska få ett syskon. Det är ingen omöjlighet, men inte aktuellt just nu.

De har fortfarande några år på sig att känna efter, eftersom Therese är 35 år.

Casper säger att åldersskillnaden på 17 år märks av rätt tydligt ibland. Men det är en positiv sak.

– Jag kan märka det på att vi ibland har olika synsätt på saker och ting. Jag är uppväxt på 1970-talet och då var det helt annorlunda än vad det är idag. Therese kan säga att jag är kvar i det gamla och då säger jag att jag har med mig det från jag var liten. Men jag tycker jag har blivit berikad tack vare att Therese är yngre. Hon lär mig en massa saker som jag kanske borde ha lärt mig, haha!, säger han.

Ibland kan de krocka med varandra, när han är för fyrkantig. Då har hon ett öknamn som hon brukar ta till. Hon kallar honom för ”Surgubbe”.

– Jag kan få höra att nu är du väldigt gammal i ditt sätt att tänka och hon kan kalla mig för surgubbe och då svarar jag att det har du faktiskt rätt i.

Haha, ja det är inte så kul att bli kallad surgubbe. Men Casper verkar ta det bra.

Det är alltid bra att kunna ha lite självdistans. Hoppas ni tar hand om varandra och har det fortsatt fint ihop.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev