Foto: Instagram

Casper Janebrink vägrar byta efternamn – efter bröllopet med Therese: ”När man är familj…”

I lördags fick Casper Janebrink äntligen sin Therese Andersson.
Dansbandsstjärnan vägrar däremot att byta sitt efternamn nu när de är gifta. I stället hoppas han att nya frun kommer ändra till Janebrink i framtiden.
– Han kör ganska starkt på att man ska ha samma efternamn när man är en familj. Så det kan komma att bli så, men vi är inte klara riktigt än, säger Therese till Hänt.

Det var under lördagen, 31 augusti, som ”Arvingarna”-sångaren Casper Janebrink, 54, och hans Therese Andersson, 35, sa ”ja” till varandra.

Läs mer: Casper och Agneta försvinner med Bingolotto – TV4:s nya ord om framtiden för duon: ”Ett färdigt beslut…”

Bröllopet ägde rum på Nääs Fabriker i närheten av Nääs slott, mellan Floda och Alingsås. 65 gäster var inbjudna, däribland Caspers bandmedlemmar.

Brudparet träffades för drygt tre år sedan, då de tränade på samma gym, och de har redan sonen Hugo – som fyller 2 år i september – tillsammans. Casper har sedan tidigare barnen Alice, 20, och Felix, 17, med ex-frun Helena Janebrink, 46.

Inte bestämt sig än

Eftersom Helena valt att behålla Caspers klassiska efternamn är det många som säkert undrar om nya frun Therese kommer att ta samma namn. Hon är själv tveksam.

– Jag har promotat det här med att han ska heta Casper Andersson, men han har inte riktigt köpt det än. Så vi får se, jag har inte riktigt landat i detta. Han kör ganska starkt på att man ska ha samma efternamn när man är en familj. Så det kan komma att bli så, men vi är inte klara riktigt än, säger Therese till Hänt.

– Det är fortfarande ett litet frågetecken helt enkelt om hon ska heta Andersson eller Janebrink, säger Casper.

Det här namnet är inte aktuellt

Däremot verkar det inte vara aktuellt för den nyblivna hustrun att ta ett dubbelnamn. Alltså både Andersson och Janebrink.

– Ja, det känns lite krångligt att ha två namn, det får bli antingen eller och Hugo heter Janebrink i efternamn, konstaterar hon.

– Så då hade det ju varit väldigt fint om Therese också hade hetat Janebrink, fyller Casper i.

Stort grattis till giftermålet! Hoppas ni hade en underbar dag och att ni firades ordentligt.

Gällande efternamnet så blir det nog bra oavsett vad ni beslutar er för.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev