Casper Janebrinks avklädda bild väcker känslor – starka reaktioner efter detaljen: ”Wow”

Här visar Casper Janebrink upp nya detaljen.
Bilden på Arvingarnas frontman väcker starka känslor hos fansen.
– Ser ni resultatet?! skriver Casper på Instagram.

Nu släpps pandemirestriktionerna och Casper Janebrink kan tillsammans med de övriga gruppmedlemmarna i Arvingarna se fram emot en spännande tid framöver. Dansbandet åker ut på en konserthusturné i hela landet med showen ”I takt med tiden” med start 2 oktober i Visby.

Arvingarna har precis som övriga artister i branschen förstås väntat länge på att åter få stå på scen framför sin publik. Med låten ”Tänker inte alls gå hem” gjorde gruppen succé i Melodifestivalen i vintras och tog sig direkt till final med det svängiga bidraget.

Den populära gruppen består förutom Janebrink, även av Tommy Carlsson, Kim Carlsson och Lars ”Lasseman” Larsson. De har även fått stora hits med Melodifestivalvinnaren ”Eloise” från 1993 och ”I do” år 2019.

Nyligen kom också beskedet att Arvingarna får ett nytt tv-program från våren 2022 i TV4.

NYKÖPING 20190228 Casper Janebrink i Arvingarna inför andra chansen i Melodifestivalen 2019. Foto: Maja Suslin / TT

Den nya programserien “Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan” har ett sommartema och spelas in på Lassemans altan i Långedrag, strax utanför Göteborg. 

 Äntligen får vi bjuda in tv-tittarna till våra pärlor på västkusten och framför allt hem till Lasseman. Det här blir Sveriges största hemmafest med musik, mat och underhållning där alla är välkomna, hälsar Arvingarna i ett pressmeddelande.

I programmet gästas Arvingarna bland annat av Kalle Moraeus, Nanne Grönvall, Tusse Chiza, Clara Klingenström med flera.

Samtidigt som Arvingarna kan se fram emot flera spännande uppdrag framöver, ser Casper Janebrink även till att han kan jubla även i vardagen. På Instagram lägger den folkkäre artisten ut många bilder från sin vardag, och nyligen väckte ett halvt avklätt foto på sångaren reaktioner på sociala medier.

Casper skriver:

– Ser ni resultatet?! Efter en vecka från att man tagit beslutet och vågat ta steget och med ihärdighet och bestämdhet kämpat och väntat på resultatet av det man målade upp framför sig som ett mål att ta sig vidare och med glädje få chansen att visa upp resultatet, så glad att kunna säga att jag har fått nya sneakers. Jeansblå, skriver Janebrink på Instagram.

Bilden har fått hundratals kommentarer och tusentals gilla-markeringar – och många passar även på att hylla Janebrink för hans vältränade överkropp.

”Hahaha trodde det var magrutorna”, skriver en följare i kommentarsfältet.

”Bra jobbat”, skriver en annan.

”Ok skorna är också snygga”, skriver en tredje.

”Wow”, skriver en annan följare.

Dela gärna vidare inlägget om du ser fram emot att få se mer med Arvingarna framöver!