Casper Janebrinks kärleksavslöjande – efter alla år

Med nya hiten i Melodifestivalen sa hela svenska folket ”I do” till Arvingarna när de gjorde succé i finalen.

Men bakom låten finns också en hel del sanning, i alla fall om man frågar bandets sångare Casper Janebrink som själv gick ner på knä för sin stora kärlek.

– Låten handlar om att ett förhållande inte bara är en dans på röda rosor. Att det går upp och ner hela tiden. Och så är det ju, säger Casper till GT.

Arvingarna charmade hela svenska folket med deras superhit ”I do”. En låt som handlar om en stark kärlek till någon som man inte kan leva utan.

För Casper Janebrink är det en stor igenkänningsfaktor i låten.

Det är nämligen 17 år sedan gick han nämligen ner på knä för stora kärleken Helena. I en intervju med GT berättar han om det storslagna frieriet.

– Jag bad Helena att sätta sig ner och sa att jag hade en överraskning. Sen gick jag ner på knä med en stor bukett röda rosor, berättar Casper för GT.

Casper Janebrink har varit gift med sin kärlek i 17 år. Foto: Wikkimediacommons

Casper om sin livs kärlek: ”Ta vara på de små stunderna”

Och kärleksparet håller fortfarande glöden vid liv.

Att Helena är Caspers livs kärlek råder det inget tvivel om berättar han.

Om man dessutom ska dra en koppling till Arvingarnas nya hit, försöker han få deras förhållande att inte hamna i den tråkiga vardagen allt för mycket, där det är lätt att glömma bort varandra.

– Låten handlar om att ett förhållande inte bara är en dans på röda rosor. Att det går upp och ner hela tiden. Och så är det ju, säger Casper till tidningen och fortsätter:

– Jag är dålig på att köpa blommor och så, men jag försöker visa min uppskattning för Helena varje dag. Det kan vara en kram eller en blick som säger ”jag ser dig, jag hör dig och jag älskar dig”. Det gäller att ta vara på de små stunderna i vardagen. Det tror jag är viktigt.

Vilka fina ord Casper! Du har så rätt! Det är viktigt att inte glömma bort varandra i vardagen! Tryck på gilla-knappen om du håller med Casper!