Casper Janebrinks tuffa prövning med kärleken Helena – efter 18 år som gifta: ”Känns lite konstigt…”

Kärleken är underbar men den kräver också uppoffringar och energi från båda håll för att få en relation att fungera.

Det vet Casper Janebrink, sångare i Arvingarna. I snart 20 år har de varit äkta makar, men trots den långa tiden har paret behövt ta ett beslut för relationens skull.

Det är speciella tider som vi alla lever i. På grund av coronakrisen kan vi inte träffa våra äldre släktingar ännu, och social distansering gäller fortfarande för riskgrupper.

Casper Janebrink
Foto: TV4/Youtube

Men det är också en tid av prövningar för familjer och par.

Nu mer än kanske någonsin tidigare spenderar vi mer tid med varandra än vi är vana vid. Hemmaarbete gör att en del av oss är hemma jämt vilket blir en stor konstrast mot hur det har varit tidigare.

Detta vet inte minst Casper Janebrink som är sångare i dansbandet Arvingarna.

Förändringen i relationen

Under många år har han varit ute på vägarna med bandet på turné genom land och rike, men denna sommar är det ingenting som är sig likt.

På grund av coronakrisen har flera spelningar ställts in och turnéer har skjutits upp på framtiden.

Detta gör att Casper likt många artister istället får hitta andra sysselsättningar och spendera tid med familjen hemma.

– Nu är man ju hemma och det känns lite konstigt för annars har man ju alltid jobbat på helgerna. Vi är hemma alla dagar i veckan, och jag tror det är viktigt skaffa sig lite egentid, säger Casper till Nöjeslivet.

LÄS MER: Casper Janebrinks underbara plan med kärleken

Beslutet med hustrun

Och att just hitta egentid har varit viktigt för Casper och hans hustru Helena för att kunna hantera den speciella tiden som råder.

– Jag har fått göra det jag har velat göra. Jobba med musik och så. Det har också gjort att jag inte har varit hemma och man har inte klättrat på varandra hela tiden. När man har åkt iväg så har man också längtat efter att få komma hem. Kärlek kan skapa en väldigt stark längtan när man är ifrån varandra. Så jag tror att det är viktigt med egentid och sen så har man bra tid när man är tillsammans, säger han till Hänt.

https://www.instagram.com/p/By0hzzFCu9F/

Men även om Casper har mer tid med kärleken är det en sak han brister på när det kommer till relationen med Helens, nämligen sätt uppvakta henne.

– Aj aj aj, jag kunde varit lite bättre på det tycker jag. Men ibland händer det, säger han till sajten.

Det är nog många av oss som känner igen sig i det du berättar Casper. Det är en speciell tid för oss alla att anpassa oss till.