Foto: Jonas Ekströmer/TT & Bertil Ericson/TT

Cathrine Hardenborg är Rickard Olssons nya kärlek – svenska supermodellen som fångat stjärnans hjärta

Rickard Olsson har träffat en mycket speciell person.
Tidigare supermodellen Cathrine Hardenborg har fångat tv-stjärnans hjärta.
– Vi ses och har kul, säger Olsson till Nöjeslivet.

Tv-stjärnan Rickard Olsson har en lång och framgångsrik karriär inom tv-branschen på meritlistan. Genom åren har vi sett honom på ett förtjänstfullt sätt leda stora nöjessatsningar som Melodifestivalen, Söndagsöppet, Bingolotto och SVT:s långkörare Vem vet mest?

Numer är Olsson aktuell som radiopratare – lyssnarna har bland annat kunnat höra hans stämma i P4:s ”Karlavagnen” och i Star Fm – och som programledare för Afterwork-TV:s reseprogram ”Nyfiken På”.

Därför säljer Rickard Olsson huset

Samtidigt är det också stora livsförändringar på g i profilens liv. Efter 26 år har han bestämt sig för att sälja sitt hus. Han hoppas nu kunna bygga en ny tillvaro inne i centrala delarna av Stockholm med hunden Harry.

– Jag vill tillbaka till stan. In till människobyn helt enkelt. Jag lider när jag åker förbi alla uteserveringar och ser alla glada människor som sitter där medan jag måste ut i vildmarken och ut med hunden, har Olsson tidigare berättat för Nöjeslivet.

Olsson berättade också om sina drömmar om att kunna resa mer.

– Jag tänker att jag kommer ha ett mycket mer aktivt socialt liv. Att resa och uppleva saker, och jag gör ju det nu med Afterwork-TV också. Jag har lagt pengarna på huset och njutning i många år, nu ska jag lägga pengarna på upplevelser.

Och kanske kan han göra just detta med en speciell person – skådespelaren och modellen Cathrine Hardenborg.

Orden om kärleken Cathrine

Veckotidningen Hänt var först med att rapportera att Olsson träffat kärleken i form av den tidigare toppmodellen, som en gång i tiden dejtade världsartisten Prince. Nyligen syntes paret tillsammans på rockbandet Tools konsert på Tele2 Arena i Stockholm.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 990826 Modellen Catherine Hardenborg debuterade som skådespelare i TV-såpan "Vänner och Fiender". Foto: Bertil Ericson/TT
STOCKHOLM 990826 Modellen Catherine Hardenborg debuterade som skådespelare i TV-såpan ”Vänner och Fiender”. Foto: Bertil Ericson/TT

När Nöjeslivet når Rickard Olsson för att se om han har en kommentar till relationen till Cathrine, skriver tv-profilen:

– Inte mer än att vi ses och har gjort en längre tid. Tillräckligt länge för att våga sticka ut hakan och säga att vi ses och har kul. Jag har ju alltid slagit på stora trumman och öppnat upp mig på mittuppslag om stora kärleken och se hur det har gått. Nu gör vi detta med små bokstäver i telegramform istället, skriver Rickard Olsson i ett meddelande till Nöjeslivet.

Underbart! Vi önskar er en toppensommar, Rickard och Cathrine! ❤️👍

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev