Charlotte Perellis beslut – bara månader efter förlossning: ”Bara att bita ihop”

Folkkäre sångerskan Charlotte Perrelli är känd för att arbeta hårt. Med sina tre äldsta barn började hon arbeta bara månader och ibland dagar efter förlossning, och med det fjärde barnet blir inget annorlunda.

Knappt tre månader har gått sedan sonen Alvin föddes och nu återvänder redan sångerskan till scenen.
– Ska pengarna in så måste man jobba, säger hon till Aftonbladet.

Förra sommaren var det hektiska dagar under inspelningen av ”Så mycket bättre”. En tid som också blev extra speciell för Charlotte Perrelli då hon väntade sonen Alvin, nu cirka tre månader gammal.

Sedan tidigare har hon tre söner Angelo, 15, och Alessio, 13, som hon har tillsammans med exmaken Nicola Perrelli, 49. Sedan har hon Adrian, 5, tillsammans med nuvarande maken Anders Jensen, 41.

Men för Aftonbladet berättar sångerskan nu att det är först med sonen Alvin, som hon har unnat sig någon mammaledighet.

– Med Angelo så började jag jobba så fort han kommit. Han föddes i januari och i av februari var det dags för Melodifestivalen. Vi hade presskonferens bara några dagar efter förlossningen. Jag minns att Peter Settman stod och vaggade honom i babysittern under repetitionerna.

Charlotte Perrelli hoppas över mammaledigheten. Foto: Youtube/TV4 

Återvände på scenen bara dagar efter förlossning

Med sonen Alessio var Charlotte Perrelli i full gång med repetionerna av musikalen ”Skönheten och Odjuret” i slutet av graviditeten.

Bara en månad senare var det dags för premiär.

Under mycket populäre Diggiloo-turnén fick Charlotte Perrelli sonen Adrian, och dagar senare var hon återigen på scenen.

”Bara att bita ihop”

För Aftonbladet berättar hon att detta är något som har fungerat bra för henne genom åren, tack vare arbetet men också att bristen på andra lösningar har inte funnits.

– Jag har fått lösa det på mitt sätt för jag har varit själv under många år. Även om jag var gift under åren då jag fick mina två första killar så var jag ändå själv ekonomiskt, säger hon och fortsätter:
– Är man egen företagare så är det ingen som backar upp. Det är bara att bita ihop. Ska pengarna in så måste man jobba.

Vi hoppas att allt löser sig till det bästa. Gilla och skicka hyllningar till otroliga Charlotte Perrelli på vår Facebooksida.