Perrelli om otroheten – efter premiären av ”Så mycket bättre”

I samband med premiären av ”Så mycket bättre”, där Charlotte deltar, ger stjärnan ut sin allra första självbiografi, där läsarna får ta del av sådant som aldrig tidigare sagts.

För första gången berättar Charlotte Perrelli öppet och utan avbrott om vad som egentligen orsakade uppbrottet med exmaken Nicola Perrelli, som hon har barn med.
”På soffbordet bara en liten bit ifrån mig låg kuvertet med bilderna som inte bara ovillkorligt och för alltid slagit min och hela Nicolas relation i spillror”, skriver Perrelli i boken ”Flickan från Småland”.

Charlotte Perrelli , 44, var gift med Nicola Perrelli mellan 2003-2008 och tillsammans fick de två barn. Men äktenskapet fick inget lyckligt slut, och kvällstidningarna spekulerade vilt om vad som hänt och inte.

Nu får allmänheten för första gången veta vad som egentligen är sant, då Charlotte öppnar sig i sina nyutgivna bok ”Flickan från Småland”, det skriver Hänt.

Charlotte Perrelli om otroheten
Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT

Hade hört rykten om att maken var otrogen

Charlotte hade hört rykten om att Nicola skulle varit otrogen när hon var bortrest, men hon berättar själv att hon inte ville tro på det.

Jag hade misstänkt det länge, men jag ville inte hänga en människa som var far till mina barn om jag inte hade bevis för det. Jag ville veta”, skriver hon i boken.

Hittade bildbevis

Det visade sig snart att ryktet var sant. Mannen som Charlotte köpt saker och kläder till, och varit hängiven åt, hade varit otrogen.

På soffbordet bara en liten bit ifrån mig låg kuvertet med bilderna som inte bara ovillkorligt och för alltid slagit min och hela Nicolas relation i spillror, utan också vänt upp och ner på hela mitt liv”, skriver Charlotte Perrelli i boken, där hon beskriver att det raserade allt totalt.

Idag är Charlotte lyckligt gift med maken Anders Jensen, som hon väntar sitt andra barn med. Hon är också aktuell i ”Så mycket bättre”.

Charlotte Perrelli
Foto: TV4

Att resa sig efter ett sådant svek kan inte vara enkelt. Nu hyllar vi Charlotte genom att Dela för att visa hur bra hon är.